uniquebeds.dk

Altid Gratis Fragt når du handler for over 299kr

Tilvalgsmuligheder & ekstra ydelser efter dit behov:

Når du handler hos UniqueBeds, får du altid gratis fragt når du handler for over 299kr. (gælder kun brofaste øer). Det gælder uanset størrelsen på varen eller beløbet du har handlet for. Hos UniqueBeds benytter vi eksterne transportører til alle leveringsydelser og i tillæg til gratis levering, kan du vælge mellem en række fordelagtige tilvalgsmuligheder, mod et leveringsgebyr da de så skal komme 2 fragtfolk 

  • Vi tilbyder altid gratis fragt på ordre over 299kr. til Pakkepost ved de mindre varer og til hoveddøren ved større varer.
  • Vi tilbyder indbæring til 399kr. – Her leverer vi dine varer og bærer dem ind i et ønsket rum.
  • Vi tilbyder indbæring med montering til 899kr. – Her leverer vi dine varer, bærer dem ind i et ønsket rum og montere ordren for dig.
  • Vi tilbyder indbæring med montering & bortskaffelse til 1599kr. – Her leverer vi dine varer, bærer dem ind i et ønsket rum, samler ordren for dig og køre alt emballage og din gamle seng, madras eller sengeramme på Genbrugsstationen for dig.
  • Vi tilbyder ombytning af fastheden/kernen i din madras indenfor 30 nætter til 0kr. (gælder kun madrasser med mulighed for at skifte kernen i madrassen) – Du skal kun betale for selve fragtomkostningerne til fragtfirmaet og da prisen kan variere så kontakt os for den da gældende pris.
GRATIS LEVERING BedWorld giver altid gratis levering til kantsten på din ordre. Derudover kan du både bestille opbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng.