uniquebeds.dk
Filter

Vi gør det enkelt at vælge den bedste seng. Ecobed sengekollektion er smal, fordi komforten er i top. Ecobed er senge med gavl og fås som både boxmadras og elevationsseng. Fælles for varianterne er en sengramme med gavl og bæredygtige madrasser med en unik trykaflastende komfort. Den trykaflastende latex topmadras fuldender komforten
Om Ecobed
Virksomheden startede i 2008, men har faktisk mere end 60 års erfaring med produktion af kvalitetssenge og distribution.
Deres designere og produktudviklere har fokus på at skabe moderne og værdifulde nyheder til soveværelset. Samtlige Ecobed produkter bliver produceret i Horsens på deres møbelfabrik med mange års erfaring indenfor produktion og udvikling af senge. Disse kompetencer bruges til at tænke innovativt og hele tiden være foran tidens trends og nyeste udvikling indenfor features og funktioner. Samtidig har Ecobed konstant fokus på det lille ekstra – både med hensyn til design, komfort og bæredygtighed.
“Vi er stolte af vores håndværk og arbejder kun med de bedste og dygtigste håndværkere i vores topmoderne produktionsfaciliteter. På den måde har vi skabt forudsætningerne for høj og konkurrencedygtig kvalitet samt muligheden for, at så mange som muligt kan realisere drømmen om en dansk produceret kvalitetsseng i bæredygtige materialer”
Deres filosofi er klar – De vil være et bedre alternativ til de eksisterende producenter med innovativt design, kvalitet i top og med service som det absolutte fokus.
“Vores mål er at producere komplette sengekollektioner i et moderne design til en attraktiv pris”.
Komforten
Der er stor fokus på materialerne i en Ecobed, så du kan sove med god samvittighed.
Naturligvis er komfort også i højsædet, når Ecobed producerer senge til den kræsne og bevidste forbruger.
Du skal sove i den bedste seng og mærke den særligt gode liggekomfort, som giver dig de bedste betingelser for at få en god og uafbrudt søvn.

Særlig opbygning
Den helt specielle opbygning af Ecobed madrassen sikrer en fantastisk god sovekomfort. Derfor findes der kun én type madras med samme gode komfort til alle vores Ecobed.
Den fine sengekomfort opnåes ved at kombinere 3 lag Waterlilly skum med forskellige egenskaber. Denne kombination sikrer en optimal liggekomfort med støtte og aflastning de rigtige steder. Det eneste du behøver at afgøre er, om madrassen skal være medium eller fast hårdhed.
Det afhænger bl.a. af din vægt – generelt kan man sige, at en vægt på +75 kg har brug for en fast madras.
Det er dog meget individuelt, så vi opfordrer til, at du prøveligger madrassen hos en forhandler.
Ecobed er senge med god komfort!
Kampen mod plastaffald i naturen er = 100% Genanvendelse
Ecobed ønsker at tilbyde den bedste seng og samtidig tage medansvar for vores miljø, når Ecobed producerer senge sker det i høj grad ved at bruge genanvendelige materialer
Plastik er et fantastisk og uforgængeligt materiale, når det indsamles og genanvendes
“Bæredygtig brug af plast | mindsker plastaffald | minimerer CO2 aftrykket | fremmer cirkulær økonomi”
Ecobed indgår i et cirkulært system. Ecobed genbruger plastik til både sengerammen (12%) og tekstilerne (98%).
Ecobed har stor fokus på at øge genbrugsdelen i rammen i takt med, at udviklingen gør det muligt.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: