uniquebeds.dk
Filter

Quilts of Denmark® | DYNER OG PUDER I VERDENSKLASSE

Quilts of Denmark® er vores mest kendte varemærke – ikke mindst for den meget høje kvalitet, som alle produkter under dette brand udstråler. Som navnet antyder fremstilles din nye dyne og pude på deres danske fabrik, placeret i Vamdrup.

Made in Denmark

Du får hvad du betaler for – og med produktion i Danmark er du sikret høj kvalitet, hvilket er med til at fastholde danske arbejdspladser nu og i fremtiden. Der er ordnede arbejdsforhold og du har vished om at minimumslønningerne er overholdt. Quilts of denmark har desuden stor respekt for dyrevelfærden, hvorfor de også er Downpass certificeret – hvilket giver 100% sporbarhed og er din garanti for at dun og fjer kommer fra dyr, der er opdrættet under ordentlige forhold. De går ind for åbenhed og deklarerer alle deres produkter med det faktuelle indhold – det er mest fair. I og med produktionen ligger i Danmark, har de også mindre transport og kan dermed reducere udledningen af CO2 på alle de varer vi sælger i Danmark

Materialer & Mærkning

Quilts of Denmark er kendt verden over for den høje kvalitet. Det gælder både for de materialer deres produkter er fremstillet af og den måde, de behandler dem på. Alle designs og processer er udviklet til at sikre dig sunde og behagelige soveomgivelser, som vil gøre en ægte forskel for kvaliteten af din nattesøvn. Udover at være en mærkbar kvalitetsvare, får du også en der har en lang levetid. Med den rette vedligeholdelse holder vores dyner og puder sig skønne og luftige i mange år efter, du har købt dem.

KVALITETSGARANTI

Til pude- og dynevår anvendees altid 100% ren, Oeko-Tex mærket bomuld i en god langfibret kvalitet, der giver et stærkt, holdbart og smidigt stof. Naturfyld er vasket og varmebehandlet efter standarderne i DOWNAFRESH® certificeringen, så det er garanteret frit for mider og andre allergifremkaldende stoffer. I 2020 har de som en ekstra miljøvenlig tilgang til materialerne gjort vores dyner og puder DOWNAFRESH® greenLine certificeret.

GÅ TRYGT TIL RO

Quilts of Denmark samarbejder med forskellige, uafhængige organisationer om at sikre såvel sundheden og kvaliteten af vores produkter som etik og bæredygtighed i produktionen. Derfor er vores dyner og puder forsynet med flere forskellige certificeringer og mærker, som er en garanti for, at de overholder alle love og holder hvad de lover.

HVAD BETYDER MÆRKERNE?

Produktion

Quilts of denmark er en dansk virksomhed som producere din nye dyne eller pude på fabrikken i Vamdrup og derfor bærer de Made in Denmark mærket. At have produktionen under eget tag, betyder først og fremmest at de har rigtig god kontrol over hele processen og kan sikre, at kvaliteten altid lever op til de høje standarder.Quilts of denmark har også egne lagerfaciliteter i forbindelse med fabrikken i Vamdrup, samt et stort højlager i Hammelev, hvor de hver dag ekspederer alle ordrer fra, det sikre mindre transport og er dermed med til at reducere udledningen af CO2 på alle ordre.
Du har tilføjet dette produkt til din kurv: