uniquebeds.dk

UniqueBeds tager ansvar for miljøet

Dette certifikat bekræfter, at UniqueBeds er deltager i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra både websitet og brugerne af websitet er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder (eks. vindmøller) og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter.
Se mere på www.ingenco2.dk

Quilts of denmark tager ansvar for miljøet

Quilts of denmark anvender GRØN energi i hele produktionen både i Vamdrup og på deres lagerfaciliter i Hammelev. Det betyder meget for os, at vi har en bæredygtig forretning, der bidrager til et sundere miljø – ikke mindst for de kommende generationer.

Ecobed tager ansvar for miljøet

Din nye Ecobed seng bliver produceret af strøm fra danske vindmøller, for at sikre en bæredygtig tilgang til materialerne og de fremtidige generationer.

Re-beds tager ansvar for miljøet

I dag bruger vi mere fossil energi end nogensinde før. Konsekvenserne for både vores klima og vores levevilkår er vidtrækkende. Re ønsker at bidrage til et stabilt miljø, og har derfor valgt at drive fabrikken med 100% vindmølle energi

kontakt os bæredygtig co2 neutral uniquebeds showroom om hvem er