Generelle oplysninger

De følgende vilkår og betingelser er gældende for alle køb foretaget på Uniquebeds.dk med levering i hele Danmark (gælder kun brofaste øer).

Kontakt os

Mail: Info@uniquebeds.dk
Telefon: 88 62 62 89

Kundeservice har åbent når du holder fri

Hverdage: 16.00 – 21.00
Weekender: 12.00 – 21.00

Betaling:

Der kan betales med Mobilepay og følgende nordisk udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard/MasterCard og Visa Elektron. Der betales intet kortgebyr. Ved køb på www.Uniquebeds.dk hæves pengene fra din konto først når varen afsendes.

Priser:

Alle priser er i danske kroner inklusive moms og afgifter. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Der tages forbehold for tastefejl, udsolgte varer, prisændringer fra leverandører samt svigtende leverancer.

Priser:

Hos Uniquebeds skal du føle dig tryg i alle købets faser! Derfor yder vi 30 dages prisgaranti på alle produkter gældende fra Leveringstidspunktet – du kan altså trygt handle hos os uden at bekymre dig, om du betaler for meget. Hvis du finder en identisk vare hos en konkurrerende dansk butik/webshop, hvor prisen inkl. leveringsomkostninger er billigere end den pris du har betalt, så refunderer vi omgående differencen. Vi beder dig blot om at dokumentere tilbuddet fra konkurrenten enten ved at fremvise en tilbudsavis eller et link til tilbuddet i den pågældende butik/webshop. Bemærk at prisgarantien ikke gælder specielle kampagner som Black Friday, åbningstilbud, køtilbud og varer med begrænset antal samt tilbud fra udenlandske butikker.

Fragt:

Når du handler ved Uniquebeds, er leveringen altid inkluderet i prisen (gælder kun brofaste øer). Det gælder uanset størrelsen på det beløb, du har handlet for. Uniquebeds benytter eksterne transportører til alle leveringsydelser. I tillæg til gratis levering kan du vælge mellem en række tillægsydelser, mod betaling.
  • Vi tilbyder altid gratis fragt til kantstenen
  • Indbæring 299kr. – vi levere og bære din varer ind i et ønsket rum på adressen.
  • Indbæring + Montering 599kr. – vi levere dine varer, bærer dem ind i et ønsket rum på adressen og samler sengen for dig.
  • Indbæring + Montering + Bortskaffelse af emballage 1199kr. – vi levere dine varer, bærer dem ind i et ønsket rum på adressen, samler sengen for dig og tager alt emballagen med igen.
  • Indbæring + Bortskaffelse af emballage og din gamle seng 999kr.
  • Indbæring + Montering + Bortskaffelse af emballage og din gamle seng 1399kr.
  • Ombytning af kerne ved kantsten 499kr. – vi bytter fastheden/kernen gratis for dig, du skal kun betale leveringsgebyret.

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til info@uniquebeds.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os skriftlig besked.

Returnering:

Når du har givet os besked om at du vil fortryde dit køb, Arrangere vi en afhentning af produkterne, når vi har modtaget produkterne vil vi gennemgå produkterne for brugs/leverings skader, hvorefter du får pengene tilbage på den konto/det kort du handlede med hvis der ikke forevindes skader, ellers vil vi kontakte dig og løse dette i fællesskab.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er brugt/beskadiget udover, hvad der er “normalt” betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som du kan i en fysisk butik. vi anbefaler at du bruger rullemadras på alle vores senge da det forhindre pletter og fedtplamager på produktet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så vi anbefaler, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi et tilsvarende beløb fra tilbagebetalingen. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering uden indbæring, montering og bortskaffelse, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene via bankoverførsel. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du inden da sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret:

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden for ”rimelig tid”, efter du har konstateret en mangel. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af f.eks. fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Returnering af en vare med en berettiget reklamation skal altid aftales med kundeservice via info@uniquebeds.dk eller på tlf.

Udvidet produktgaranti:

Vi forhandler markedets førende bæredygtige luksus senge i kvalitetsprodukter. Dette betyder, at vi kan tilbyde nogle af branchens absolut bedste produktgarantier nemlig: • 10 års garanti på alle vores madrasser og rammer og 5 års garanti på alle Elevations motorer.

30 nætters prøvetid:

Vi hjælper dig gennem hele processen, så vi sikre os du får den korrekte støtte og komfort i din madras, du kan altid snakke med os over telefonen eller få en gennemgang på Møbelfabrikken i Ry hvor vi har showroom med alle produkterne fra Re. Hvis du alligevel skulle ombestemmer dig og ønsker en anden fasthed på din nye seng, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Inden for prøveperioden på 30 nætter fra leveringen af din nye seng, kommer vi hjem til dig og udskifter fastheden i din madras. Ombytningsretten forudsætter, at madrassen har en udtagelig kerne. Selve madrassen/kernen betaler vi, du skal bare betale leveringsgebyret på 499kr. så bytter vi madraskernen ved kantstenen og vejleder dig om monteringen af din nye fasthed/kerne. Vi bytter kun én gang per madras.

Persondatapolitik:

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med køb på www.uniquebeds.dk, behandles i overensstemmelse med gældende dansk lov.

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til os på telefon eller via mail.