uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den børneseng, børnemadras, børne dyne og pude, børne sengetøj og/eller vaskeprodukter og tilbehør som passer præcis til dig og dit barns behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede børnesenge, børnemadrasser, børne dyner og puder, børne sengetøj og vaskeprodukter som alt produceres og/eller designes i Danmark med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alt bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig og dit barn den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores børnesenge, børnemadrasser, børne dyner og puder, børne sengetøj og vaskeprodukter er testet og godkendt af Svanemærket, FSC, Øko-Tex og/eller GOTS.

Dyner og puder

Du kan vælge mellem utrolig mange forskellige slags dyner og puder og hvis du ikke lige har en uddannelse indenfor dyner og puder kan det være svært at vide hvilken slags du skal vælge. Du bruger næsten en tredjedel af dit liv i sengen, og din søvn er et basalt og vigtigt behov på ligefod med mad og drikke. Det er derfor givet rigtig godt ud hvis du bruger lidt tid på at finde en, eller flere dyner og puder som kan give dig det du har brug for og bedst kan lide, når du sover så mange timer i hvert døgn.

Dun og fjer

Når du vælger dun og/eller fjer er det meget nemt at vælge den rigtige kvalitet, for jo højere bæreevne dunene og fjerene har jo bedre er kvaliteten og isoleringsevnen (evnen til at holde på varmen og ventilere varmen væk), det betyder at du med en høj bæreevne er sikret bløde, støttende og krammevenlig dyner og puder.

Læs mere om dun og fjer hér

Læs mere om valg af hovedpude hér

Kapok

Kapok er det helt rigtige valg til dig, som ønsker økologiske, Allergivenlige og temperaturregulerende dyner og puder. Cocoons kapok dyner og puder er fremstillet af de bedste økologiske materialer på markedet. Dynerne og puderne har et vår af 100% økologisk certificeret bomuld og er fyldt med 100% naturlig kapok. En kapok dyne og pude er velegnet til alle, men særligt til dig som har en tendens til at svede om natten. En kapok dyne og pude er nemlig eksponentiel god til at regulere temperaturen omkring kroppen.

Læs mere om Kapok hér

Læs mere om valg af hovedpude hér

Majs / Amazing Maize

Amazing Maize er et veganske alternativ til dundyner og dunpuder. Amazing Maize dynerne og puderne er fremstillet af Cocoons revolutionerende majsfiber, som både er bæredygtig, allergivenlig og vegansk. Cocoons majsfiber er fremstillet af 100% genanvendelige ressourcer og er ligeledes 100% naturlig nedbrydelig. Der er hverken tilføjet syntetiske fibre eller kemikalier under fremstillingen og våret  består af 100% økologisk certificeret bomuld, som er så tætvævet at husstøvmider ikke kan trænge igennem og også hér er du sikret bløde, støttende og krammevenlig dyner og puder.

Læs mere om Majs hér

Læs mere om valg af hovedpude hér

Uld / Merinould

Ulddyner og uldpuder med merinould er noget af det mest eksklusive og er et godt alternativ til silkedyner og silkepuder, da de har de samme gode egenskaber og føles meget ens. Merinould er særlig populær på grund af uldens helt fantastiske temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber. En dyne og pude med uld er også antibakteriel, og skal derfor ikke vaskes som traditionelle dyner og puder. Merinould dynerne og merinould puderne fra Cocoon bliver indhyllet i et silkeblødt og 100% økologisk bomuldsvår. Forskning har bevidst at både børn og voksne sover bedre i uld fremfor mange andre traditionelle soveprodukter.

Læs mere om Uld hér

Læs mere om valg af hovedpude hér

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: