uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den børneseng, børnemadras, børne dyne og pude, børne sengetøj og/eller vaskeprodukter og tilbehør som passer præcis til dig og dit barns behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede børnesenge, børnemadrasser, børne dyner og puder, børne sengetøj og vaskeprodukter som alt produceres og/eller designes i Danmark med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alt bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig og dit barn den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores børnesenge, børnemadrasser, børne dyner og puder, børne sengetøj og vaskeprodukter er testet og godkendt af Svanemærket, FSC, Øko-Tex og/eller GOTS.

Senge

Alle vores fantastiske Kravlegårde, Vugger, babysenge og juniorsenge fra Hoppekids er i tidsløse danske designs og både FSC certificeret, TÜV certificeret og Svanemærket, det er din garanti og sikkerhed for at dit barn kan sove og lege sundt og trygt da sengene lever op til de skrappeste krav indenfor både miljø, sundhed og kvalitet. Og alle sengene er testet efter internationale testmetoder i forhold til styrke, sikkerhed og stabilitet. Det betyder, at du får et møbel med lang holdbarhed, som er trygt for dit barn at sove og lege i – og at dit barn ikke bliver udsat for unødvendige stoffer ved indånding eller nærkontakt med møblet

Madrasser

Naturlatex madrasser 

100% naturlatex bliver tappet fra de sydøstasiatiske gummitræer kaldet Hevea Brasiliensis. naturlatex er et meget bæredygtigt materiale og helt unikt CO2-negativt, det betyder, at gummitræerne hver dag optager mere kuldioxid fra atmosfæren, end der udsendes under transport og forarbejdning. 100% naturlatex indeholder ikke nogen form for syntetiske stoffer og/eller kemikalier. Naturlatex er kendt for dens både bløde og behagelige kropsstøtte samt suveræne åndbarhed. 100% naturlatex er biologisk nedbrydeligt og modstandsdygtigt over for bakterier, mug, skimmel, støvmider, væggelus og andre allergener. Derfor er Naturlatex det sikre valg hver gang.

Læs mere om latex her.

Waterlily® madrasser

Materialet er omhyggeligt designet, så råmaterialerne kan genbruges efter enkel nedbrydning. Fremstillingen af ​​Waterlily® er meget krævende – både med hensyn til råmaterialer og produktion. Produktionen af Waterlily er desuden meget renere og mere bæredygtig end andre fremstillingsmetoder af syntetisk skum. og meget få virksomheder i verden, kan producerer denne type skum. Waterlilly bliver lavet ved en lavere temperatur end andre syntetiske skumtyper og den hurtige hærdning af materialet sikre at Waterlily skummet anvender mindre energi og forurener mindre under produktionsprocessen.

Læs mere om Waterlilly her.

Kapok madrassser

En kapok madras er det rigtige valg til dig, som ønsker en allergivenlig, bæredygtig og økologisk madras. Kapokfiberen er kendt for sine varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. En kapok madras er specielt velegnet til dig, som har det varmt om natten. Når du sover på en kapok madras vil din seng hverken blive fugtig eller for varm.

Endnu en fordel ved at vælge en kapok madras er, at kapokfiberen er modstandsdygtig overfor mider, som eksempelvis husstøvmider. De kan lide at leve i et fugtigt miljø. Men da kapokfiberen ikke optager fugt, men transportere den videre, kan husstøvmider ikke leve i en kapokfiber. Hertil er kapok 100% økologisk uden tilsætning af kemikalier, pesticider mv. Du kan altså trygt lægge dig godt til rette på vores kapok madras velvidende, at du ligger på en 100% allergivenlig madras.

Læs mere om Kapok her.

Dyner og puder

Du kan vælge mellem utrolig mange forskellige slags dyner og puder og hvis du ikke lige har en uddannelse indenfor dyner og puder kan det være svært at vide hvilken slags du skal vælge. Du bruger næsten en tredjedel af dit liv i sengen, og din søvn er et basalt og vigtigt behov på ligefod med mad og drikke. Det er derfor givet rigtig godt ud hvis du bruger lidt tid på at finde en, eller flere dyner og puder som kan give dig det du har brug for og bedst kan lide, når du sover så mange timer i hvert døgn.

Dun og fjer

Når du vælger dun og/eller fjer er det meget nemt at vælge den rigtige kvalitet, for jo højere bæreevne dunene og fjerene har jo bedre er kvaliteten og isoleringsevnen (evnen til at holde på varmen og ventilere varmen væk), det betyder at du med en høj bæreevne er sikret bløde, støttende og krammevenlig dyner og puder.

Læs mere om dun og fjer hér

Læs mere om valg af hovedpude hér

Kapok

Kapok er det helt rigtige valg til dig, som ønsker økologiske, Allergivenlige og temperaturregulerende dyner og puder. Cocoons kapok dyner og puder er fremstillet af de bedste økologiske materialer på markedet. Dynerne og puderne har et vår af 100% økologisk certificeret bomuld og er fyldt med 100% naturlig kapok. En kapok dyne og pude er velegnet til alle, men særligt til dig som har en tendens til at svede om natten. En kapok dyne og pude er nemlig eksponentiel god til at regulere temperaturen omkring kroppen.

Læs mere om Kapok hér

Læs mere om valg af hovedpude hér

Majs / Amazing Maize

Amazing Maize er et veganske alternativ til dundyner og dunpuder. Amazing Maize dynerne og puderne er fremstillet af Cocoons revolutionerende majsfiber, som både er bæredygtig, allergivenlig og vegansk. Cocoons majsfiber er fremstillet af 100% genanvendelige ressourcer og er ligeledes 100% naturlig nedbrydelig. Der er hverken tilføjet syntetiske fibre eller kemikalier under fremstillingen og våret  består af 100% økologisk certificeret bomuld, som er så tætvævet at husstøvmider ikke kan trænge igennem og også hér er du sikret bløde, støttende og krammevenlig dyner og puder.

Læs mere om Majs hér

Læs mere om valg af hovedpude hér

Uld / Merinould

Ulddyner og uldpuder med merinould er noget af det mest eksklusive og er et godt alternativ til silkedyner og silkepuder, da de har de samme gode egenskaber og føles meget ens. Merinould er særlig populær på grund af uldens helt fantastiske temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber. En dyne og pude med uld er også antibakteriel, og skal derfor ikke vaskes som traditionelle dyner og puder. Merinould dynerne og merinould puderne fra Cocoon bliver indhyllet i et silkeblødt og 100% økologisk bomuldsvår. Forskning har bevidst at både børn og voksne sover bedre i uld fremfor mange andre traditionelle soveprodukter.

Læs mere om Uld hér

Læs mere om valg af hovedpude hér

Sengetøj

Du kan vælge mellem utrolig mange forskellige slags lagner og dyne/pudebetræk og hvis du ikke lige har en uddannelse indenfor lagner og dyne/pudebetræk kan det være svært at vide hvilken slags du skal vælge. Du bruger næsten en tredjedel af dit liv i sengen, og din søvn er et basalt og vigtigt behov på ligefod med mad og drikke. Det er derfor givet rigtig godt ud hvis du bruger lidt tid på at finde det/de lagner og dyne/pudebetræk som giver dig den luksus og blødhed du har brug for og bedst kan lide, når du sover så mange timer i hvert døgn.

Dyne og Pudebetræk

Vores lækre Dyne og pudebetræk er designet og udført i luksuriøse og bæredygtige GOTS og Øko-Tex certificet kvalitetsmaterialer, udført i lækre, bløde og åndbare vævninger, specialt vores garn-under og tre-garn-over vævning giver satin sin unikke silkebløde komfort og lyse glans. Denne Satinvævning er tættere og tungere end en traditionelle vævninger, hvilket giver dig en utrolig slidstyrke og silkeblød komfort vask efter vask. Alt vores Dyne og pudebetræk er åndbart og ventilerende, hvilket gør det perfekt hele året rundt både når det er varmt og koldt.

Stræklagner

Hos os finder du 100% GOTS certificeret stræklagner, da det både er sundere for kroppen og holder længere. Stræklagner er dejlige praktiske, som navnet siger, er der elastik i så man med lethed kan strække lagnet rundt om sengen eller madrassen. Stræk lagner bliver liggende om sengen eller madrassen og glider ikke rundt, også selv hvis man sover uroligt.

Vaskeprodukter

Her finder du 100% naturlige og Allergivenlige vaskeprodukter til krop og hjem. Serien er skabt med ønsket om at skabe 100% naturlige og miljøvenlige vaskeprodukter til glæde for både dig og naturen. Moderne vaskemiddel indeholder miljøskadelige og allergifremkaldende kemikalier. Ved at bruge naturlige vaskeprodukter som er fremstillet uden kemikalier, mindsker du risikoen for at fremprovokere allergier hos både dig selv og dine kære.

Tilbehør

Under sengetilbehør har vi samlet de ting, som man ofte glemmer når man køber ny seng eller madras. Du finder et udvalg af åndbare vådligger lagner og 100% naturlige rullemadrasser.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: