uniquebeds.dk
Filter

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den børneseng, børnemadras, børne dyne og pude, børne sengetøj og/eller vaskeprodukter og tilbehør som passer præcis til dig og dit barns behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede børnesenge, børnemadrasser, børne dyner og puder, børne sengetøj og vaskeprodukter som alt produceres og/eller designes i Danmark med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alt bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig og dit barn den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores børnesenge, børnemadrasser, børne dyner og puder, børne sengetøj og vaskeprodukter er testet og godkendt af Svanemærket, FSC, Øko-Tex og/eller GOTS.

Sengetøj

Du kan vælge mellem utrolig mange forskellige slags lagner og dyne/pudebetræk og hvis du ikke lige har en uddannelse indenfor lagner og dyne/pudebetræk kan det være svært at vide hvilken slags du skal vælge. Du bruger næsten en tredjedel af dit liv i sengen, og din søvn er et basalt og vigtigt behov på ligefod med mad og drikke. Det er derfor givet rigtig godt ud hvis du bruger lidt tid på at finde det/de lagner og dyne/pudebetræk som giver dig den luksus og blødhed du har brug for og bedst kan lide, når du sover så mange timer i hvert døgn.

Dyne og Pudebetræk

Vores lækre Dyne og pudebetræk er designet og udført i luksuriøse og bæredygtige GOTS og Øko-Tex certificet kvalitetsmaterialer, udført i lækre, bløde og åndbare vævninger, specialt vores garn-under og tre-garn-over vævning giver satin sin unikke silkebløde komfort og lyse glans. Denne Satinvævning er tættere og tungere end en traditionelle vævninger, hvilket giver dig en utrolig slidstyrke og silkeblød komfort vask efter vask. Alt vores Dyne og pudebetræk er åndbart og ventilerende, hvilket gør det perfekt hele året rundt både når det er varmt og koldt.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: