uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde det møbel, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede sovemøbler og småmøbler, som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle sovemøbler og småmøbler bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig sovemøbler og småmøbler i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og Allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores sovemøbler og småmøbler er testet og godkendt af Øko-tex, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Puffer

En Puf kan gøre hele forskellen fra det almindelige til det unikke.  Vores Ecobed Puffer produceres på Senge fabrikken i Horsens, hvor de har formået at tænke innovativt med deres bæredygtige serie. Her får du Puffer hvor man i samarbejde med den danske tekstilproducent Gabriel, har udviklet et møbeltekstil i 98% genanvendt plast, for at gøre op med verdens overskydende plast. Du vil her få en innovativt design og udtryk som de færreste har.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: