uniquebeds.dk

Oliver Brunsø – “Søvn er et hvilested – og sådan skal det forblive. Men i en verden, hvor alt er i gang, har selv sengebranchen glemt vigtigheden af natten og reduceret det til en enkel tilstand for dagen. Vi får at vide igen og igen, at ‘Vi har brug for at sove godt for at leve godt’, mens vi langsomt har glemt værdien af søvn i sig selv. Re blev skabt i et forsøg på at udfordre denne tendens i et forsøg på at identificere essensen af sengen og give dig søvn igen.”
Alexander Brunsø – “Der er en særlig sammenhæng mellem bæredygtighed og søvn. Ikke kun fordi søvn er en passiv tilstand, men også fordi begge begreber kan ses som cirkulære fænomener. Bæredygtighed er grundlæggende et spørgsmål om genopretning og er således tæt knyttet til den grundlæggende idé om søvn. Af denne grund ønsker vi ikke, at vores krops genopretning skal finde sted på bekostning af en belastet verden, men lad søvn være en tilstand, vi kan dele med naturen.”

RO
At sove er et valg, men som vi i dag har valgt at give slip på. Vi har glemt betydningen af god søvn, og natten trues nu af uro i de vågne timer. Re betragter sengen som en mulig forløsningstilstand, et stille tilflugtssted. Re ønsker, at det skal være et sted, hvor du er offline og insisterer på, at kroppen skal være uberørt af kemiske stoffer og fritages for fysisk smerte – blive en krop i hvile.
SIMPEL
Re ønsker at fjerne alt, hvad der ikke tilføjer værdi til sengen. Deres tænkning er direkte fokuseret på formålet, hvilket understreges i deres design og materialevalg. Derfor lover Re, at udvælgelse og fremstilling overholder de strengeste kvalitetsstandarder. Re tilbyder hverken elevations- eller digitale søvnovervågningsenheder, men klassiske senge designet med ideen om smuk stilhed som bæres af deres rene linjer – så simpelt som selve søvnen.
HÅNDVÆRK
Re ønsker at være en del af en verden drevet af kvalitet og ikke af forbrug. Af denne grund er godt håndværk et ærespunkt og Re forsøger at skabe senge, der er mere holdbare end det almindelige. En seng er kun en god seng, hvis dens trykaflastning og åndbarhed forbliver intakt gennem hele dens levetid. Og selvom dette betyder, at vi ikke mødes så hurtigt igen, ved vi at du vil sove godt i mellemtiden.

CERTIFICERINGER

SVANEMÆRKET
Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Re madrasser og puder er miljøcertificerede med svanemærket, hvilket betyder, at de mindsker belastningen på både miljø og krop. Produkterne er fri for skadelige stoffer, og hele produktets livscyklus, fra råmateriale til produktion, anvendelse, bortskaffelse og genanvendelse, er inkluderet i vurderingen. Dette er vigtigt for at sikre, at den samlede påvirkning af miljøet og klimaet reduceres. Kriterierne inkluderer yderligere krav til produktegenskaber, der sikrer kvalitet og holdbarhed.
CO2 NEUTRAL ENERGI
I dag bruger vi mere fossil energi end nogensinde før. Konsekvenserne for både vores klima og vores levevilkår er vidtrækkende. Afbrænding af fossile brændstoffer øger emissionen af drivhusgasser, og dette fører til øgede hav- og lufttemperaturer. Re ønsker at bidrage til et mere stabilt miljø, og derfor har Re valgt at drive hele deres fabrik med CO2 neutral energi genereret af danske vindmøller.
LGA
En bæredygtig seng er også en holdbar seng. Et af de mest betydningsfulde problemer i vores tid er, at vi som samfund fortsætter med at producere flere og flere produkter med en begrænset levetid. Re ønsker at skabe holdbare løsninger, og vores madrasser fra Re er derfor LGA-mærket som din sikkerhed på produktets høje kvalitet.
ÆRLIGHED
Re skaber en transparent og åben dialog, Derfor kan du booke en af vores søvnspecialister og besøge møbelfabrikken i det danske søhøjland, hvis du vil se, hvordan din seng bliver håndlavet. I samarbejde med Re lover vi dig en seng fremstillet af rene, naturlige kvalitetsmaterialer hvor du ikke betaler for et mærke men udelukkende håndarbejdet og naturmaterialerne.
MØD DESIGNERNE BAG – OLIVER & LUKAS WEISSKROGH

Oliver og Lukas WeissKrogh er fra det danske land og har haft en opvækst i et kreativt musik-, design- og arkitektonisk interesseret hjem med forældre uddannet i arkitektur og industrielt design. I opvæksten har de haft en bred og kreativ bekendtskab, som inkluderer Verner Panton, Knud Friis, Ove Rix, Lin Utzon, Henrik Bønnelycke, Hans Sandgren Jakobsen og Anders Geert. Deres opdragelse har været præget af utallige ture rundt om i verden, hvor design, arkitektur og kultur altid har været et primært fokus. Oliver & Lukas WeissKrogh deler en naturlig fascination for designfaget, og deres opvækst har givet dem et bredt kendskab til møbelindustrien, design og arkitektur.
Oliver og Lukas WeissKrogh er to brødre fra det danske land og er uddannet inden for industrielt design. De er begge uddannet fra det internationalt anerkendte designuniversitet, Design School Kolding, der ligger i Danmark. Sammen driver de et tværfagligt designstudie med fokus på møbeldesign, industrielt design, strategi og reklame. De grundlagde Studio WeissKrogh i 2012 og har siden designet produkter og tjenester til forskellige internationale kunder. Studio WeissKrogh er fokuseret på at designe værdifulde, nøje gennemtænkte kommercielle og miljøvenlige produkter og tjenester, der vil gøre en forskel for slutbrugeren.
“Vi stræber efter at skabe originale holdbare designs med en stærk skandinavisk identitet”
Du har tilføjet dette produkt til din kurv: