uniquebeds.dk

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den hovedpude som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede hovedpuder som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle hovedpuder bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion mm. testet for at kunne sikre dig hovedpuder i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og Allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores hovedpuder er testet og godkendt af Svanemærket, Astma og allergi Danmark, Down Pass, GOTS, Øko-Tex, Nomite og Downafresh Greenline.

Hovedpuder – Lav, Mellem eller høj?

Når du skal vælge din hovedpude kan det betyde alverden for din søvn, den forkerte hovedpude kan give hovedpine, nakkesmerter og mange opvågninger i løbet af natten. Så hvis du ofte oplever, du ikke er ordentlig veludhvilet om morgenen, kan det skyldes at din hovedpude er forkert for dig og din type madras. Du skal derfor overveje følgende når du skal vælge hovedpude:

ligger du helst uden hovedpude, folder du hovedpuden eller sover du med to puder ovenpå hinanden?
Hvor stor afstand er der mellem din madras og nakke når du sover på siden, maven eller ryggen?
Hvordan har du det om natten og når du vågner – fryser / sveder ?
Som udgangspunkt er Kapok, Bambus og Naturlatex det mest ventilerende og kølige valg, derfor ville disse passe til dig som sveder meget, mens Majs, Uld og Dun har en større isoleringsevne, som betyder at de holder mere på varmen og derfor ville disse passe til dig som ofte fryser. Et råd hvis du er i tvivl, så kan du notere hver morgen hvordan du lagde i sengen da du vågnede og om du har svedt eller frosset i løbet af natten. – Vi sidder også klar på Chatten, telefonen og mail hvis vi skal vejlede dig til det rigtige valg for dig eller dine kære.

Læs mere om hovedpuder her