uniquebeds.dk

Vision

Deres vision genspejles i deres slogan ”We make dreams more comfortable”
da Wonder living gerne vil opfattes som et luksus brand der adskiller sig fra andre udbydere på markedet. De tilbyder luksus sengetøj, dyner, puder, madrasser og meget mere, som er produceret på mest bæredygtig vis, så du trygt kan handle med god samvittighed og samtidig opnå en mere sund og naturlig nattesøvn.

Mission

Deres hoved mission er at være med til at gøre kunders søvn til en bedre og sundere komfortoplevelse, hvor de her vil være med til at introducere luksus sengetøj, dyner og puder i 100% bambus produceret efter den bæredygtige lyocell-metode. Man sover i gennemsnit 1/3 af sit liv, hvorfor dette bør stille høje krav til hvilke valg man tager i forbindelse med sin søvn, om end det er ens valg af seng eller sengetøj. Wonder Living tilbyder kun produkter af højeste kvalitet, som nøje er udvalgt efter deres værdier og kunders efterspørgsel. De udplukker kun det bedste af det bedste, men kan samtidig også godt lide at adskille sig fra mængden, ved at vælge produkter som ikke er set før. Deres mission er ligeledes at få kvalitet og bæredygtighed til at gå hånd i hånd ved alle deres produkter.

Idégrundlag

Deres idé er skabt på baggrund af deres passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde, hvor de samtidig gør noget godt for planeten.

Derfor skal du vælge Wonder Living

Først og fremmest er de en af nordens første udbydere af luksus sengetøj, dyner og puder produceret af 100% økologisk bambus igennem lyocell-metoden, hvorfor de hermed kan tilbyde den højeste kvalitet. Endvidere er deres produkter af rene bambustekstiler og bambusfibre, som ikke er blandet med andre materialer, som det oftest ses. Alle produkter produceres under eget brand, og de kan dermed sikre, at produktionen foregår under de rette forhold fra start til slut, og at deres varer er af højeste kvalitet.

Bæredygtighed og etik

Det er blevet vigtigere end nogensinde før at passe på vores planet. Dette stiller derfor særligt krav til alle virksomhedsejere, hvilket de hos Wonder Living dagligt forsøger at efterstræbe. De vil være med til at gå i front og bruger derfor meget tid på at finde pålidelige producenter og underleverandører, som sikrer at alt fra råvarer til det færdige produkt bliver produceret på mest bæredygtig vis og som har de rette certifikater, som lever op til de strengeste krav for miljø og arbejdsforhold. Alle produkter hos Wonder Living, kan du derfor handle med god samvittighed.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: