uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den dyne og hovedpude som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede Dyner og hovedpuder som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle Dyner og hovedpuder bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion mm. testet for at kunne sikre dig Dyner og hovedpuder i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og Allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores Dyner og hovedpuder er testet og godkendt af Svanemærket, Astma og allergi Danmark, Down Pass, GOTS, Øko-Tex, Nomite og Downafresh Greenline.

Dyner – Skal du vælge Sval/Sommer, Lun/Helårs eller Varm/Vinter?

Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Det afhænger i høj grad af dine præferencer, dit sovemiljø og hvor god din krop er til at regulere dens kernetemperatur. Kroppen har en kernetemperatur på 37 grader, som den altid vil forsøge at bevare. Kroppen forsøger at regulere temperaturen ved at fryse, når det bliver koldt og sveder, når det bliver for varmt. Målet er at finde en dyne til dig, som du hverken sveder eller fryser i. For at finde ud af hvilken dyne det er, er der to vigtige parametre at tage højde for. Det er rumtemperaturen i det værelse du sover i og din egen evne til at regulere din kernetemperatur. Afhængig af disse to parametre skal du vælge en sval, lun eller varm dyne.

Du kan vælge mellem utrolig mange forskellige slags dyner og hvis du ikke lige har en uddannelse indenfor dyner kan det være svært at vide hvilken slags du skal vælge. Du bruger næsten en tredjedel af dit liv i sengen, og din søvn er et basalt og vigtigt behov på lige fod med mad og drikke. Det er derfor givet rigtig godt ud hvis du bruger lidt tid på at finde en, eller flere dyner som kan give dig det du har brug for og bedst kan lide, når du sover så mange timer i hvert døgn. – Vi sidder klar på Chatten, telefonen og mail hvis vi skal vejlede dig til det rigtige valg for dig eller dine kære.

Læs mere om dyner her

Hovedpuder – Lav, Mellem eller høj?

Når du skal vælge din hovedpude kan det betyde alverden for din søvn, den forkerte hovedpude kan give hovedpine, nakkesmerter og mange opvågninger i løbet af natten. Så hvis du ofte oplever, du ikke er ordentlig veludhvilet om morgenen, kan det skyldes at din hovedpude er forkert for dig og din type madras. Du skal derfor overveje følgende når du skal vælge hovedpude:

  • ligger du helst uden hovedpude, folder du hovedpuden eller sover du med to puder ovenpå hinanden?
  • Hvor stor afstand er der mellem din madras og nakke når du sover på siden, maven eller ryggen?
  • Hvordan har du det om natten og når du vågner – fryser / sveder ?

Et råd hvis du er i tvivl, så kan du notere hver morgen hvordan du lagde i sengen da du vågnede og om du har svedt eller frosset i løbet af natten. – Vi sidder klar på Chatten, telefonen og mail hvis vi skal vejlede dig til det rigtige valg for dig eller dine kære.

Læs mere om hovedpuder her

Vaskeprodukter

Her finder du 100% naturlige og Allergivenlige vaskeprodukter til krop og hjem. Serien er skabt med ønsket om at skabe 100% naturlige og miljøvenlige vaskeprodukter til glæde for både dig og naturen. Moderne vaskemiddel indeholder miljøskadelige og allergifremkaldende kemikalier. Ved at bruge naturlige vaskeprodukter som er fremstillet uden kemikalier, mindsker du risikoen for at fremprovokere allergier hos både dig selv og dine kære.

Sengetilbehør

Under sengetilbehør har vi samlet de ting, som man ofte glemmer når man køber ny dyne og hovedpude. Du finder et udvalg af Dyne og pudebetræk her.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: