uniquebeds.dk
Filter

SAMSØ – Din Astma og allergivenlige luksuspude i bæredygtige naturmaterialer 

Samsø er kendt for sin fokus på vedvarende energi og bæredygtighed. En af verdens grønneste øer, og derfor valgt som navn til “Quilts of Denmarks” nye dyne og pude serie som er blevet anbefalet af Asthma Allergy Nordic. SAMSØ er den serie, der har flest certificeringer og godkendelser i forhold til at være bæredygtig og for ikke at indeholde noget med særlig risiko for at give hudallergi. Serien er både Svanemærket, Oeko-Tex Standard 100 Klasse 1 certificeret, DownPass certificeret. og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Indholdet:

Denne fantastiske hovedpude består af 90% moskus dun, som er blevet vasket og varmebehandlet efter standarderne i DOWNAFRESH® certificeringen, det betyder at du er garanteret en kvalitet som er fri for husstøvmider og andre allergifremkaldende stoffer. I 2020 besluttede Quilts of Denmark at lave SAMSØ serien som DOWNAFRESH® GreenLine certificeret, det er din sikkerhed for at SAMSØ serien er 100% økologisk og bæredygtig. Disse moskus dun har en bæreevne på hele 725 hvilket gør den utrolig let, ventilerende og lækker blød, med så bløde dun kan du sove i ro og fred, for Moskus dun larmer og gnitrer ikke.

Våret/Stoffet:

Dette lækre vår/stof er vævet ud af 100% ren, Oeko-Tex certificeret bomuld i en uovertruffen langfibret kvalitet, det tilsammen giver et så stærkt, holdbart og smidigt vår/stof at det kan blive Nomite certificeret, det er din garanti for at SAMSØ serien er fri for husstøvmider, så du kan sove trygt og godt.

Grøn Produktionen – Made in Denmark

Alle dyner og puder i denne serie er udviklet, designet og produceret i Danmark. Quilts of Denmark har stor fokus på høj kvalitet, dyrevelfærd og en minimal påvirkning af miljøet og deres fornemste formål er at sikre du får den bedst mulige søvn. Da produktionen ligger i Danmark, har vi mindre transport og kan dermed reducere udledningen af CO2 på alle de varer vi sælger i Danmark.

Quilts of Denmark anvender kun GRØN energi i hele produktionen i Vamdrup og på deres lagerfaciliter i Hammelev. Det betyder at vi har en bæredygtig forretning, der bidrager til et sundere miljø – ikke mindst for de kommende generationer.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: