uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den madras, topmadras og/eller rullemadras, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede madrasser, topmadrasser og rullemadrasser som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle madrasser, topmadrasser og rullemadrasser bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion mm. testet for at kunne sikre dig madrasser, topmadrasser og rullemadrasser i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores madrasser, topmadrasser og rullemadrasser er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel og/eller GOTS.

Springmadrasser – luksuriøs kvalitet & bæredygtige naturmaterialer

Vores Springmadrasser fra Getama håndlaves i Danmark af de samme snedkere og syersker som også laver designer møblerne af blandt andet Hans J. Wegner, så du får kvalitet og design i luksus klassen håndlavet i naturmaterialer lavet til at holde i generationer. Getama har over 120års erfaring og har derfor haft tiden til at teste og udvikle på deres madrasser til de unikke og luksuriøse madrasser du ser i dag.

Naturlatex madrasser – Allergivenligt, Åndbart og Bæredygtigt:

100% naturlatex bliver tappet fra de sydøstasiatiske gummitræer kaldet Hevea Brasiliensis. naturlatex er et meget bæredygtigt materiale og helt unikt CO2-negativt, det betyder, at gummitræerne hver dag optager mere kuldioxid fra atmosfæren, end der udsendes under transport og forarbejdning. 100% naturlatex indeholder ikke nogen form for syntetiske stoffer og/eller kemikalier. Naturlatex er kendt for dens både bløde og behagelige kropsstøtte samt suveræne åndbarhed. 100% naturlatex er biologisk nedbrydeligt og modstandsdygtigt over for bakterier, mug, skimmel, støvmider, væggelus og andre allergener. Naturlatex passer til alle kropstyper, uanset højde og vægt, derfor er Naturlatex det sikre valg hver gang.

Læs mere om latex her.

Waterlily® madrasser – Trykaflastende og skånsom mod miljøet:

Materialet er omhyggeligt designet, så råmaterialerne kan genbruges efter enkel nedbrydning. Fremstillingen af ​​Waterlily® er meget krævende – både med hensyn til råmaterialer og produktion. Produktionen af Waterlily er desuden meget renere og mere bæredygtig end andre fremstillingsmetoder af syntetisk skum. og meget få virksomheder i verden, kan producere denne type skum. Waterlilly bliver lavet ved en lavere temperatur end andre syntetiske skumtyper og den hurtige hærdning af materialet sikre at Waterlily skummet anvender mindre energi og forurener mindre under produktionsprocessen. Denne skumtype tilpasser sig din krop og er derfor velegnet til alle, men den vil føles medium blød.

Læs mere om Waterlilly her.

Kapok madrassser – Økologisk, Allergivenligt og Bæredygtigt

En kapok madras er det rigtige valg til dig, som ønsker en meget fast madras som er allergivenlig, bæredygtig og økologisk. Kapokfiberen er kendt for sine varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. En kapok madras er specielt velegnet til dig, som har det varmt om natten. Når du sover på en kapok madras vil din seng hverken blive fugtig eller for varm.

Endnu en fordel ved at vælge en kapok madras er, at kapokfiberen er modstandsdygtig overfor mider, som eksempelvis husstøvmider. De kan lide at leve i et fugtigt miljø. Men da kapokfiberen ikke optager fugt, men transportere den videre, kan husstøvmider ikke leve i en kapokfiber. Hertil er Cocoons kapok 100% økologisk uden tilsætning af kemikalier, pesticider mv. Du kan altså trygt lægge dig godt til rette på vores kapok madras velvidende, at du ligger på en 100% allergivenlig madras.

Læs mere om Kapok her.

Futon madrassser – Økologisk, Allergivenligt og Bæredygtigt

Karup Designs futon madrasser består af 100% øko-tex certificeret naturligt bomuld, naturlige kokosfibre og 100% naturlatex. Karup Designs futons har højere tæthed og tykkelse end traditionelle Japanske futons, Karup Design har taget de bedste egenskaber fra den traditionelle futon og fået nogle af landets mest innovative designere til at udvikler futonen til noget endnu bedre. Futonen giver dig en mellem-fast liggekomfort. Bomulden i futonen vil tilpasse sig og støtte kroppen, kokosfibrene understøtter den mens naturlatexen vil isolere al bevægelse – En futon kan ikke sammenlignes med springmadrasser og skummadrasser da en futon som hovedregel er fastere.

Rullemadrasser

En rullemadras er det perfekte tillæg til enhver madras, hvis du ønsker et blødt og varmeregulerende underlag. En rullemadras er et blødt og beskyttende underlag mellem madrassen og dig. Rullemadrassen kan hjælpe dig med at opnå en fortryllende søvn, da rullemadrassen hjælper med at transporter den overskydende varme væk fra din krop og sørger for, at du vil få en uforstyrret, temperaret og tør søvn.

Madrastilbehør

Under madrastilbehør har vi samlet de ting, som man ofte glemmer når man køber ny madras. Du finder et udvalg af Lagner og vådliggerlagner.

Vaskeprodukter

100% naturlige vaskeprodukter fra Cocoon er en produktserie med naturlige og allergivenlige vaskeprodukter til krop og hjem. Serien er skabt med ønsket om at skabe 100% naturlige og miljøvenlige vaskeprodukter til glæde for både dig og naturen. Moderne vaskemiddel indeholder miljøskadelige og allergifremkaldende kemikalier. Ved at bruge naturlige vaskeprodukter som er fremstillet uden kemikalier, mindsker du risikoen for at fremprovokere allergier hos både dig selv og dine kære.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: