uniquebeds.dk
Filter

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den madras, topmadras og/eller rullemadras, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede madrasser, topmadrasser og rullemadrasser som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle madrasser, topmadrasser og rullemadrasser bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion mm. testet for at kunne sikre dig madrasser, topmadrasser og rullemadrasser i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores madrasser, topmadrasser og rullemadrasser er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel og/eller GOTS.

Naturlatex madrasser – Allergivenligt, Åndbart og Bæredygtigt:

100% naturlatex bliver tappet fra de sydøstasiatiske gummitræer kaldet Hevea Brasiliensis. naturlatex er et meget bæredygtigt materiale og helt unikt CO2-negativt, det betyder, at gummitræerne hver dag optager mere kuldioxid fra atmosfæren, end der udsendes under transport og forarbejdning. 100% naturlatex indeholder ikke nogen form for syntetiske stoffer og/eller kemikalier. Naturlatex er kendt for dens både bløde og behagelige kropsstøtte samt suveræne åndbarhed. 100% naturlatex er biologisk nedbrydeligt og modstandsdygtigt over for bakterier, mug, skimmel, støvmider, væggelus og andre allergener. Naturlatex passer til alle kropstyper, uanset højde og vægt, derfor er Naturlatex det sikre valg hver gang.

Læs mere om latex her.

Waterlily® madrasser – Trykaflastende og skånsom mod miljøet:

Materialet er omhyggeligt designet, så råmaterialerne kan genbruges efter enkel nedbrydning. Fremstillingen af ​​Waterlily® er meget krævende – både med hensyn til råmaterialer og produktion. Produktionen af Waterlily er desuden meget renere og mere bæredygtig end andre fremstillingsmetoder af syntetisk skum. og meget få virksomheder i verden, kan producere denne type skum. Waterlilly bliver lavet ved en lavere temperatur end andre syntetiske skumtyper og den hurtige hærdning af materialet sikre at Waterlily skummet anvender mindre energi og forurener mindre under produktionsprocessen. Denne skumtype tilpasser sig din krop og er derfor velegnet til alle, men den vil føles medium blød.

Læs mere om Waterlilly her.

Kapok madrassser – Økologisk, Allergivenligt og Bæredygtigt

En kapok madras er det rigtige valg til dig, som ønsker en meget fast madras som er allergivenlig, bæredygtig og økologisk. Kapokfiberen er kendt for sine varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. En kapok madras er specielt velegnet til dig, som har det varmt om natten. Når du sover på en kapok madras vil din seng hverken blive fugtig eller for varm.

Endnu en fordel ved at vælge en kapok madras er, at kapokfiberen er modstandsdygtig overfor mider, som eksempelvis husstøvmider. De kan lide at leve i et fugtigt miljø. Men da kapokfiberen ikke optager fugt, men transportere den videre, kan husstøvmider ikke leve i en kapokfiber. Hertil er Cocoons kapok 100% økologisk uden tilsætning af kemikalier, pesticider mv. Du kan altså trygt lægge dig godt til rette på vores kapok madras velvidende, at du ligger på en 100% allergivenlig madras.

Læs mere om Kapok her.

Futon madrassser – Økologisk, Allergivenligt og Bæredygtigt

Karup Designs futon madrasser består af 100% øko-tex certificeret naturligt bomuld, naturlige kokosfibre og 100% naturlatex. Karup Designs futons har højere tæthed og tykkelse end traditionelle Japanske futons, Karup Design har taget de bedste egenskaber fra den traditionelle futon og fået nogle af landets mest innovative designere til at udvikler futonen til noget endnu bedre. Futonen giver dig en mellem-fast liggekomfort. Bomulden i futonen vil tilpasse sig og støtte kroppen, kokosfibrene understøtter den mens naturlatexen vil isolere al bevægelse – En futon kan ikke sammenlignes med springmadrasser og skummadrasser da en futon som hovedregel er fastere.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: