uniquebeds.dk
Filter

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den madras, topmadras og/eller rullemadras, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede madrasser, topmadrasser og rullemadrasser som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle madrasser, topmadrasser og rullemadrasser bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion mm. testet for at kunne sikre dig madrasser, topmadrasser og rullemadrasser i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores madrasser, topmadrasser og rullemadrasser er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel og/eller GOTS.

Rullemadrasser

En rullemadras er det perfekte tillæg til enhver madras, hvis du ønsker et blødt og varmeregulerende underlag. En rullemadras er et blødt og beskyttende underlag mellem madrassen og dig. Rullemadrassen kan hjælpe dig med at opnå en fortryllende søvn, da rullemadrassen hjælper med at transporter den overskydende varme væk fra din krop og sørger for, at du vil få en uforstyrret, temperaret og tør søvn.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: