uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den madras, topmadras og/eller rullemadras, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede madrasser, topmadrasser og rullemadrasser som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle madrasser, topmadrasser og rullemadrasser bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion mm. testet for at kunne sikre dig madrasser, topmadrasser og rullemadrasser i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores madrasser, topmadrasser og rullemadrasser er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel og/eller GOTS.

Naturlatex madrasser – Allergivenligt, Åndbart og Bæredygtigt:

100% naturlatex bliver tappet fra de sydøstasiatiske gummitræer kaldet Hevea Brasiliensis. naturlatex er et meget bæredygtigt materiale og helt unikt CO2-negativt, det betyder, at gummitræerne hver dag optager mere kuldioxid fra atmosfæren, end der udsendes under transport og forarbejdning. 100% naturlatex indeholder ikke nogen form for syntetiske stoffer og/eller kemikalier. Naturlatex er kendt for dens både bløde og behagelige kropsstøtte samt suveræne åndbarhed. 100% naturlatex er biologisk nedbrydeligt og modstandsdygtigt over for bakterier, mug, skimmel, støvmider, væggelus og andre allergener. Naturlatex passer til alle kropstyper, uanset højde og vægt, derfor er Naturlatex det sikre valg hver gang.

Læs mere om latex her.

Kapok topmadrasser – Økologisk, Allergivenligt og Bæredygtigt

En kapok topmadras er det rigtige valg til dig, som ønsker en meget fast topmadras som er allergivenlig, bæredygtig og økologisk. Kapokfiberen er kendt for sine varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. En kapok topmadras er specielt velegnet til dig, som har det varmt om natten. Når du sover på en kapok topmadras vil din seng hverken blive fugtig eller for varm.

Endnu en fordel ved at vælge en kapok topmadras er, at kapokfiberen er modstandsdygtig overfor mider, som eksempelvis husstøvmider. De kan lide at leve i et fugtigt miljø. Men da kapokfiberen ikke optager fugt, men transportere den videre, kan husstøvmider ikke leve i en kapokfiber. Hertil er Cocoons kapok 100% økologisk uden tilsætning af kemikalier, pesticider mv. Du kan altså trygt lægge dig godt til rette på vores kapok topmadras velvidende, at du ligger på en 100% allergivenlig topmadras.

Læs mere om Kapok her.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: