uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde det møbel, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede sovemøbler og småmøbler, som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle sovemøbler og småmøbler bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig sovemøbler og småmøbler i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og Allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores sovemøbler og småmøbler er testet og godkendt af Øko-tex, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Sovemøbler

Alle Sovesofaer, Daybeds og Futonstole/madrasser fra danske Karup Design, produceres med stor sans og passion for bæredygtige naturmaterialer og multifunktionelle egenskaber. Alt træ er 100% FSC certificeret og alle tekstiler er øko-tex certificeret. På Karup designs showroom i Herning vil du med det samme du træder ind mærke en stemning af hygge og velvære.

Småmøbler

Under småmøbler har vi samlet de ting, som man ofte glemmer når man køber ny seng, sovesofa eller daybed, men som gør hele forskellen fra det almindelige til det unikke. Du finder et udvalg af Puffer, Sengeborde og Sengebunde/måtter. Vores Ecobed Puffer produceres på Senge fabrikken i Horsens, hvor de har formået at tænke innovativt med deres bæredygtige serie. Her får du Puffer hvor man i samarbejde med den danske tekstilproducent Gabriel, har udviklet et møbeltekstil i 98% genanvendt plast, for at gøre op med verdens overskydende plast. Du vil her få en innovativt design og udtryk som de færreste har. Ry sengebordet fra Re-Beds er et bæredygtigt design, skabt af spildtræ fra produktionen af Alken sengerammen. Sengebordet viderefører derfor brandets nordiske designprofil, hvilket skaber en rolig sammenhæng i soveværelset. De autentiske tatami-måtter fra Karup Design af overlegen kvalitet er omhyggeligt udformet i traditionel japansk stil. Disse tatami-måtter er fremstillet af vedvarende ressourcer og er miljøvenlige og holdbare nok til at holde op til 20 år med ordentlig pleje. Brug Tatami måtterne til et japansk inspireret gulv underlag, kombiner det med en af ​​Karup Design sengerammer eller under en futon madras. Tatami kan også blive en flot designfunktion, når den bruges som en hovedgærde til din seng eller en legemåtte til børnenes legerum.

Farveprøver

Hvis du vil være 100% sikker på, at du vælger den helt rigtige Ecolabel certificeret Ecobed farve eller massive egetræs farve, kan du bestille en original farveprøve, så kan du i ro og mag vælge farven hjemme hos dig selv, vi sender alle farver i kollektionen samlet og du skal kun betale et depositum. Når du returnerer prøverne igen efter brug, overfører vi beløbet tilbage til din konto, eller modregner beløbet ved din handel.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: