uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde det møbel, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede sovemøbler og småmøbler, som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle sovemøbler og småmøbler bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig sovemøbler og småmøbler i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og Allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores sovemøbler og småmøbler er testet og godkendt af Øko-tex, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Sovemøbler

Alle Sovesofaer, Daybeds og Futonstole/madrasser fra danske Karup Design, produceres med stor sans og passion for bæredygtige naturmaterialer og multifunktionelle egenskaber. Alt træ er 100% FSC certificeret og alle tekstiler er øko-tex certificeret. På Karup designs showroom i Herning vil du med det samme du træder ind mærke en stemning af hygge og velvære.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: