uniquebeds.dk
Filter
  • Egetræs farveprøver

    Til Alken, Veng & Ejer sengerammerne & Ry sengebordet | Flere farver
    299,00 kr Inkl. moms

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde det møbel, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede sovemøbler og småmøbler, som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle sovemøbler og småmøbler bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig sovemøbler og småmøbler i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og Allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores sovemøbler og småmøbler er testet og godkendt af Øko-tex, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Farveprøver

Hvis du vil være 100% sikker på, at du vælger den helt rigtige Ecolabel certificeret Ecobed farve eller massive egetræs farve, kan du bestille en original farveprøve, så kan du i ro og mag vælge farven hjemme hos dig selv, vi sender alle farver i kollektionen samlet og du skal kun betale et depositum. Når du returnerer prøverne igen efter brug, overfører vi beløbet tilbage til din konto, eller modregner beløbet ved din handel.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: