uniquebeds.dk

Karup Design handler om at leve. Om at skabe plads til mere. På mindre plads. De sikrer, at når du køber et produkt – får du oftest to. Eller endda tre. Deres produkts rumskabende magi findes i hvert Karup Design-møbel. Det afspejler den nedskæringstendens, der opstår som følge af urbanisering. Fra flere mennesker, der bor i mindre plads.

I løbet af de sidste par år har der været en massemigration af befolkningen fra landdistrikter til byerne. Nu bor mere end halvdelen af verdens befolkning i byområder, hvilket bringer os til dette øjeblik, hvor det er vigtigt at spare plads og have multifunktionelle rum og møbler.

Hvert produkt fra Karup Design-kollektionen passer perfekt til den lille levende trend. Deres produkter er multifunktionelle, smarte, kompakte og let transformerbare.

INDSATS . VED . INDSATS

Som ethvert ansvarligt firma sigter Karup Design kontinuerligt
at gøre verden til et bedre sted.

HOVEDMATERIALER

Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller de valg, de træffer i Karup Design, en nøglerolle for deres overordnede bæredygtighed som møbelproducent. Derfor lægger de stor vægt på altid at tage fornuftige valg.

• Hvert eneste stykke træ i deres møbler er FSC® mix-certificeret (Forest Stewardship Council®).
• De bruger kun vandbaseret lak og maling til trædelene i deres møbler.
• Fyldet i deres sofaer og futonstole er primært fremstillet af affaldsfibre fra tekstilproduktion.
• Alle betræk til Karup Design sofaer, madrasser, futon stole osv. Er fremstillet af OEKO-TEX ® mærkede stoffer.

CARBONSPOR

Transport er en af de største kilder til drivhusgasemissioner. Karup Design udforsker derfor nye måder at bringe deres råvarer og færdige produkter fra A til B (og frem til C). Og efterlader så få kulstofaftryk som muligt.

• En stor del af vores produktsortiment består af knock-down møbler, der tager mindre plads under transport og fører til mere “effektive miles”.
• I 2019 konsoliderede de deres lagerfaciliteter. Resultatet er en årlig reduktion af vejtransport på 65.000 miles svarende til en reduktion i CO2-emissioner på 100 tons. År efter år.

VIRKSOMHEDSÅND

Hos Karup Design bærer de en positiv atmosfære, hvor humor trives, og smil er velkomne.

• Alle medarbejdere hos Karup Design har ret (og opfordres) til at tage en årlig dag med ikke-undskyldt fravær. Betydning: uanset (privat) grund føler du dig simpelthen ikke energisk. Så du tager fri. Gratis.
• Karup Design elsker at fejre fødselsdage. De mener også, at de skal bruges sammen med ens familie. Derfor har deres medarbejdere reduceret arbejdstiden på deres fødselsdag – Mød senere. Gå tidligere. Hav det sjovt!

HJERTSAGER

Ikke alle har et sted at kalde deres hjem. Eller endda en seng at sove i. Derfor giver det mening at nå ud til et betydeligt antal hjemløse og vise dem, at Karup Design bekymre sig om dem. Og for at give dem en følelse af at være hjemme.

• Karup Design donerede en specialfremstillet “Seng i en taske” til hjemløse i 2020. Med denne isolerede og let at bære madras ønsker de at levere mere end bare et tørt sengetøj og et varmere sted at sove . Forhåbentlig vil det give en følelse af håb. Og af værdighed.
• I samarbejde med en lokal institution donerede de senge og sovesofaer til sårbare unge, der har brug for hjælp til at etablere et eget hjem.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: