uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den seng, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede Sengerammer, Elevationssenge og Boxmadrasser som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle senge og madrasser bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig senge og madrasser i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores senge og madrasser er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Sengerammer inkl. madras

Sengerammerne og madrasserne fra danske Re, produceres på sengefabrikken i Ry, hvor Oliver og Alexander Brunsø har stor sans og passion for bæredygtige naturmaterialer, derfor vil du i vores Re showroom på Ry sengefabrikken hurtigt mærke håndværkets kvalitet gennem duften af savsmuld, når vi går gennem værkstedet op til showroomet – her sætter man håndværket først. Alle vores sengerammer og madrasser fra Re bliver håndlavet på stedet af egne snedkere og syersker og derfor er der uanede muligheder for at få speciallavet din drømmeseng i den bredde og længde som du drømmer om og ligeså med deres helt unikke svanemærkede madrasser i 100% naturlatex omsvøbt af 100% økologisk bomuld.

Fra danske karup design finder du også et unikt udvalg af bæredygtige sengerammer inkl. Madrasser som er 100% FSC certificeret og øko-tex certificeret i 100% naturlige kvalitetsmaterialer. På vores Karup design showroom i Herning vil du med det samme du træder ind mærke en stemning af hygge og velvære.

Du finder i vores udvalg senge inkl. madrasser i materialerne, Massiv Egetræ, Massiv fyrretræ, Egefinér, Uld, Hør, Linoleum, Naturlatex, Bomuld og kokus.

Boxmadrasser

Vores Ecobed boxmadrasser produceres på Sengefabrikken i Horsens, hvor de har formået at tænke innovativt med deres bæredygtige serie. Her får du senge hvor man i samarbejde med den danske tekstilproducent Gabriel, har udviklet et møbeltekstil i 98% genanvendt plast, for at gøre op med verdens overskydende plast. Du vil her sove i verdens eneste bæredygtige syntestiske skumtype Waterlilly som omfavner og trykaflaster kroppen overalt. For at fuldende komforten får du en lækker topmadras i åndbart og allergivenligt naturlatex og bambus.

Elevationssenge

Vores Ecobed elevationssenge giver dig det 20th. århundredes svar på en seng hvor kun det allerbedste er godt nok. Du får en fantastisk kropsstøtte og en helt unik komfort blandet med et innovatiovt design i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Er du til gadgets såsom lys under bunden og fjernstyring med din smartphone, er Ecobed med elevation din nye bedste ven.

Sengetilbehør

Under sengetilbehør har vi samlet de ting, som man ofte glemmer når man køber ny seng. Du finder et udvalg af Lagner, Rullemadrasser, Puffer og sengeborde.

Farveprøver

Hvis du vil være 100% sikker på, at du vælger den helt rigtige Ecolabel certificeret Uld farve, Hør farve, Ecobed farve, Linoleum farve og/eller træfarve, kan du bestille en original farveprøve, så kan du i ro og mag vælge farven hjemme hos dig selv, vi sender alle farver i kollektionen samlet og du skal kun betale et depositum. Når du returnerer prøverne igen efter brug, overfører vi beløbet tilbage til din konto, eller modregner beløbet ved din handel.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: