uniquebeds.dk

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den seng, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede Sengerammer, Elevationssenge og Boxmadrasser som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle senge og madrasser bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig senge og madrasser i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores senge og madrasser er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Elevationssenge

Vores Ecobed elevationssenge produceres på Sengefabrikken i Horsens, hvor de har formået at tænke innovativt med deres bæredygtige serie. Her får du senge hvor man i samarbejde med den danske tekstilproducent Gabriel, har udviklet et møbeltekstil i 98% genanvendt plast, for at gøre op med verdens overskydende plast. Du vil her sove i verdens eneste bæredygtige syntestiske skumtype Waterlilly som omfavner og trykaflaster kroppen overalt. For at fuldende komforten får du en lækker topmadras i åndbart og allergivenligt naturlatex og bambus. Som elevationsseng giver Ecobed dig det 20th. århundredes svar på en seng hvor kun det allerbedste er godt nok. Er du til gadgets såsom lys under bunden og fjernstyring med din smartphone, er Ecobed med elevation din nye bedste ven.