uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den seng, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede Sengerammer, Elevationssenge og Boxmadrasser som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle senge og madrasser bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig senge og madrasser i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores senge og madrasser er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Kontinentalsenge

Vores Kontinentalsenge fra Getama håndlaves i Danmark af de samme snedkere og syersker som også laver designer møblerne af blandt andet Hans J. Wegner, så du får kvalitet og design i luksus klassen håndlavet i naturmaterialer lavet til at holde i generationer. Getama har over 120års erfaring og har derfor haft tiden til at teste og udvikle på deres senge til de unikke og luksuriøse senge du ser idag.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: