uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den seng, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede Sengerammer, Elevationssenge og Boxmadrasser som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle senge og madrasser bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig senge og madrasser i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores senge og madrasser er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Sengerammer inkl. madras

Sengerammerne og madrasserne fra danske Re, produceres på sengefabrikken i Ry, hvor Oliver og Alexander Brunsø har stor sans og passion for bæredygtige naturmaterialer, derfor vil du i vores Re showroom på Ry sengefabrikken hurtigt mærke håndværkets kvalitet gennem duften af savsmuld, når vi går gennem værkstedet op til showroomet – her sætter man håndværket først. Alle vores sengerammer og madrasser fra Re bliver håndlavet på stedet af egne snedkere og syersker og derfor er der uanede muligheder for at få speciallavet din drømmeseng i den bredde og længde som du drømmer om og ligeså med deres helt unikke svanemærkede madrasser i 100% naturlatex omsvøbt af 100% økologisk bomuld.

Fra danske karup design finder du også et unikt udvalg af bæredygtige sengerammer inkl. Madrasser som er 100% FSC certificeret og øko-tex certificeret i 100% naturlige kvalitetsmaterialer. På vores Karup design showroom i Herning vil du med det samme du træder ind mærke en stemning af hygge og velvære.

Du finder i vores udvalg senge inkl. madrasser i materialerne, Massiv Egetræ, Massiv fyrretræ, Egefinér, Uld, Hør, Linoleum, Naturlatex, Bomuld og kokus.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: