uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den seng, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede Sengerammer og sengegavle, som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle sengerammer og sengegavle bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig sengerammer og sengegavle i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores sengerammer og sengegavle er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Sengegavle

Vores Ecobed sengegavle produceres på Sengefabrikken i Horsens, hvor de har formået at tænke innovativt med deres bæredygtige serie. Her får du sengegavle hvor man i samarbejde med den danske tekstilproducent Gabriel, har udviklet et møbeltekstil i 98% genanvendt plast, for at gøre op med verdens overskydende plast. Du vil her få en innovativt design og udtryk som de færreste har.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: