uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den seng, som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede Sengerammer og sengegavle, som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle sengerammer og sengegavle bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion, levetid og genanvendelsesmuligheder testet for at kunne sikre dig sengerammer og sengegavle i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores sengerammer og sengegavle er testet og godkendt af Øko-tex, Svanemærket, Ecolabel, GOTS og/eller FSC

Sengerammer

Sengerammerne  fra danske Re, produceres på sengefabrikken i Ry, hvor Oliver og Alexander Brunsø har stor sans og passion for bæredygtige naturmaterialer, derfor vil du i vores Re showroom på Ry sengefabrikken hurtigt mærke håndværkets kvalitet gennem duften af savsmuld, når vi går gennem værkstedet op til showroomet – her sætter man håndværket først. Alle vores sengerammer og madrasser fra Re bliver håndlavet på stedet af egne snedkere og syersker og derfor er der uanede muligheder for at få speciallavet din drømmeseng i den bredde og længde som du drømmer om og ligeså med deres helt unikke svanemærkede madrasser i 100% naturlatex omsvøbt af 100% økologisk bomuld.

Fra danske karup design finder du også et unikt udvalg af bæredygtige sengerammer som er 100% FSC certificeret  i 100% naturlige kvalitetsmaterialer. På vores Karup design showroom i Herning vil du med det samme du træder ind mærke en stemning af hygge og velvære.

Du finder i vores udvalg sengerammer i materialerne, Massiv Egetræ, Massiv fyrretræ, Egefinér, Uld, Hør og Linoleum.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: