uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde det Sengetøj som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% allergivenligt Sengetøj som produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alt Sengetøj bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion mm. testet for at kunne sikre dig Sengetøj  i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og Allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores Sengetøj er testet og godkendt af GOTS og/eller Øko-Tex.

Du kan vælge mellem mange forskellige slags lagner og dyne/pudebetræk og hvis du ikke lige har en uddannelse indenfor lagner og Dyne/pudebetræk kan det være svært at vide hvilket du skal vælge. Du bruger næsten en tredjedel af dit liv i sengen, og din søvn er et basalt og vigtigt behov på ligefod med mad og drikke. Det er derfor givet rigtig godt ud hvis du bruger lidt tid på at finde det/de lagner og dyne/pudebetræk som giver dig den luksus og blødhed du har brug for og bedst kan lide, når du sover så mange timer i hvert døgn.

Dyne og Pudebetræk

Vores lækre Dyne og pudebetræk er designet og udført i luksuriøse og bæredygtige GOTS og Øko-Tex certificet kvalitetsmaterialer, udført i lækre, bløde og åndbare vævninger, specialt vores garn-under og tre-garn-over vævning giver satin sin unikke silkebløde komfort og lyse glans. Denne Satinvævning er tættere og tungere end en traditionelle vævninger, hvilket giver dig en utrolig slidstyrke og silkeblød komfort vask efter vask. Alt vores Dyne og pudebetræk er åndbart og ventilerende, hvilket gør det perfekt hele året rundt både når det er varmt og koldt.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: