uniquebeds.dk

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde det Sengetøj som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% allergivenligt Sengetøj som produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alt Sengetøj bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion mm. testet for at kunne sikre dig Sengetøj  i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og Allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores Sengetøj er testet og godkendt af GOTS og/eller Øko-Tex.

Du kan vælge mellem mange forskellige slags lagner og dyne/pudebetræk og hvis du ikke lige har en uddannelse indenfor lagner og Dyne/pudebetræk kan det være svært at vide hvilket du skal vælge. Du bruger næsten en tredjedel af dit liv i sengen, og din søvn er et basalt og vigtigt behov på ligefod med mad og drikke. Det er derfor givet rigtig godt ud hvis du bruger lidt tid på at finde det/de lagner og dyne/pudebetræk som giver dig den luksus og blødhed du har brug for og bedst kan lide, når du sover så mange timer i hvert døgn.

Lagner – Kuvert, Facon, Split eller Stræk?

Ja det er et godt spørgsmål, som afhænger af hvad du bedste kan li´. Hos os finder du 100% GOTS certificeret lagner fremstillet i markedets bedste kvaliteter og tætteste vævninger, da det både holder længere og tåler meget vask, uden at der går hul på det eller det begynder at fnulle.

  • Kuvertlagner er kun til topmadrassen
  • Faconlagner er både til topmadras og madras, eller i nogle tilfælde til en høj madras/Box madras hvor man så bruger et kuvertlagen til topmadrassen (Har kun elastik i hjørnerne)
  • Splitlagner er til elevationssenge hvor topmadrassen er syet sammen på midten
  • Stræklagner er til både topmadras og madras, eller i nogle tilfælde til en høj madras/boxmadras hvor man så bruger et kuvertlagen til topmadrassen (Har elastik over det hele)
Du har tilføjet dette produkt til din kurv: