uniquebeds.dk
Filter

Hos UniqueBeds er vi stolte af at kunne levere imponerende dansk kvalitet gennem bæredygtige danske designs.

Vi samarbejder udelukkende med passionerede danske producenter og vi sætter en stor ære i at finde den dyne og hovedpude som passer præcis til dig og dine behov.

Hos UniqueBeds finder du 100% håndlavede Dyner og hovedpuder som alle produceres af danske leverandører med fokus på Økologi, Bæredygtighed og kvalitet. Alle Dyner og hovedpuder bliver gennem hele produktets levetid fra såning til høst, transport, produktion mm. testet for at kunne sikre dig Dyner og hovedpuder i den bedste kvalitet, lavet med de mest bæredygtige og Allergivenlige materialer på markedet, derfor ser du også at vores Dyner og hovedpuder er testet og godkendt af Svanemærket, Astma og allergi Danmark, Down Pass, GOTS, Øko-Tex, Nomite og Downafresh Greenline.

Vaskeprodukter

Her finder du 100% naturlige og Allergivenlige vaskeprodukter til krop og hjem. Serien er skabt med ønsket om at skabe 100% naturlige og miljøvenlige vaskeprodukter til glæde for både dig og naturen. Moderne vaskemiddel indeholder miljøskadelige og allergifremkaldende kemikalier. Ved at bruge naturlige vaskeprodukter som er fremstillet uden kemikalier, mindsker du risikoen for at fremprovokere allergier hos både dig selv og dine kære.

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: