uniquebeds.dk

Advanced Springmadras fra Getama 140×210 | Dobbelt affjedring

2 lag fjedre med 5+3 Komfortzoner | Uld & RAMI | Økocertificeret | Flere farver

14.699,25 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • 2 lag fjedre med 5 + 3 komfortzoner
 • Øko-Tex certificeret kvalitetsmaterialer
 • Mulighed for at ændre fasthed i madrassen
 • kan skræddersyes i enhver bredde og længde
 • Bæredygtigt RAMI lavet af 80% Uld & 20% RAMI
 • Ønsker du en Stofprøve kan du nemt få det tilsendt
 • Oplev Getama Springmadrassen i vores butik/showroom
Ryd
  • kr
  • kr
  • kr
 • Leveringstid 2 - 6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

LUKSURIØSE SPRINGMADRASSER FRA GETAMA

Advanced Springmadrassen er Getamas mest luksuriøse Springmadras med 2 lag økocertificerede fjedre, som giver madrassen en dobbelt affjedring. Fjederen har progressive egenskaber, hvilket vil sige at den bliver relativ hårdere jo mere den belastes. Madrassen er bygget op med  2 lag posefjedre ovenpå hinanden i springmadrassen. Den faste posefjeder på den ene side og den blødere posefjeder på den anden side, på den måde kan du udover at vælge mellem 2 fastheder, justere fastheden yderligere ved at vende springmadrassen. Sammen giver denne kombination dig en helt unik komfort. – Husk altid en topmadras som afslutning på komforten og en rullemadras, da den nemt kan vaskes og sikre et sundt og allergivenligt sovemiljø.

advance posefjedre

Økocertificeret kvalitetsmaterialer | Sunde & allergivenlige Tekstiler og Fjedre

Alle tekstilerne helt ned til de små poser rundt om fjedrene og Getamas metalfjedre er økocertificeret med Øko-tex mærkningen, det er din garanti for en allergivenlig og sund søvn. Derudover består fjederposerne af et meget slidstærkt ”ikke vævet spundbånd”, som giver en masse unikke egenskaber som; slidstyrke, allergivenlighed og en lang levetid.

Alle Getamas fjedre har varmehærdede fjederegenskaber, det vil sige de holder både formen og fastheden, mens de hverken bliver mindre elastiske eller mister fastheden mens du sover igennem hele levetiden og indenfor enhver fjedertype kan Getama vælge tykkelse på fjedertråden. Det betyder at jo mere du vejer, jo tykkere skal fjederen være af hensyn til bæreevne og fasthed – f.eks. 1,6 mm, 1,8 mm og 2,0 mm. derfor kan du også hos os vælge mellem en medium fasthed til dig under 75kg. og en fast fasthed til dig over 75kg. Hvis du vejer under 75kg. og alligevel ønsker en fast seng kan du selvfølgelig godt vælge det og omvendt.

Økocertificeret betræk | 100% organisk RAMI & komfortabelt Stretch

I de fleste hjem ses sengen som det centrale møbel i soveværelset og netop derfor giver Getama dig muligheden for at din nye Springmadras får det ”lille ekstra”, der gør hele forskellen. Når du vælger ny seng, madras, topmadras og sengegavl fra Getama, får du muligheden for selv at vælge den farve du bedst kan lide med tekstilet RAMI som består af 100% naturlige plantefibre og er i familie med naturligt Hør og er derfor bæredygtigt og allergivenligt. Getama har gennem kvalitets uld og den unikke RAMI skabt en smuk og slidstærk kombination gennem 80% naturlig Uld og 20% naturlig RAMI. På overfladen er der syet stretch i for at give en ekstra lækker blødhed og komfort. Det er den perfekte sammensætning for at få en slidstyrke og levetid udover det sædvanlige i et smukt dansk design.

Getama topmadrasser i hypersoft naturlatex og bomuld RAMI paa vaerkstedet

RAMI har været anvendt i flere tusinde år grundet de gode egenskaber, helt tilbage fra de gamle egypteres tid, har man brugt RAMI til de mest eksklusive tekstiler og klæder. Getama har nøje udvalgt RAMI serien, lige fra de mere moderne og kulørte farver til tidsløse farver. Alle farverne vil sætte en smuk ramme om din nye seng, madras, topmadras og sengegavl. Med Getama bliver du sikret et smukt dansk design som håndlaves i Danmark, med over 120års traditioner og kvalitet i særklasse.

Betrækket bliver syet af værkstedets egen syerske. Præcision er afgørende for at du får denne organiske RAMI tæt monteret omkring Kontinentalsengen og topmadrassen, hvilket danner en blød, åndbar og beskyttende overflade. 

Sådan bygges din nye Advanced Springmadras op:

 • Hele Springmadrassen omsvøbes af bæredygtigt RAMI i 80% Uld og 20% RAMI + Stretch på liggefladen

 • Hele vejen rundt om fjedrene kommer der Bæredygtigt Waterlilly skum som sikre en fantastisk komfort, lang levetid og holder sammen på strukturen. 

 • Inderst i madrassen kommer der Advanced fjedre bestående af 1 lag posefjedre på den ene side og 1 lag mini posefjedre på den anden side, som tilsammen giver dig 5 + 3 komfortzoner med mulighed for at ændre fastheden blot ved at vende madrassen.

Egenskaber

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • 2 lag fjedre med 5 + 3 komfortzoner
 • Øko-Tex certificeret kvalitetsmaterialer
 • Mulighed for at ændre fasthed i madrassen
 • kan skræddersyes i enhver bredde og længde
 • Bæredygtigt RAMI lavet af 80% Uld & 20% RAMI
 • Ønsker du en Stofprøve kan du nemt få det tilsendt
 • Oplev Getama Springmadrassen i vores butik/showroom

Læs om vores mange leveringsmuligheder hér

Skal det være helt unikt?

Getama topmadrasser i hypersoft naturlatex og bomuld RAMI paa vaerkstedet 1

Alle Getamas Senge, Madrasser, Topmadrasser og Sengegavle kan laves i præcis det mål du ønsker og hvis du drømmer om en helt speciel farve eller et specielt materiale som Velour, Læder eller noget helt tredje så kontakt os for mulighederne og pris – som udgangspunkt er alt muligt.

HISTORIEN BAG

Getama er indbegrebet af noget ægte dansk, du får noget af det mest danske indenfor Senge og Møbler hvor både designs, håndværket og kvaliteten er i særklasse. Siden 1899 har solidt håndværk på værkstedet i Gedsted skabt unikke Senge og Møbler som i dag har mere end 120års erfaring. Vi kan heldigvis stadigvæk få håndlavet unikke senge og møbler tilpasset den kvalitetsbevidste dansker.

Helt tilbage i 1899 hvor madrasser bestod af halm og lyng fik grundlæggeren Carl Pedersen den lyse idé, at bruge al overskuds tangen som Limfjorden skyllede ind på land hver eneste dag som fyld i madrasserne. Tiderne er skiftet mange gange siden, hvilket ses på de unikke kvalitetsmaterialer som bruges i dag, men håndværket og de bærende designs af blandt andet Hans J. Wegner, der siden 1949 ofte holdt til på værkstedet, hvor han snedkererede, finpudsede og justerede de nye møbler, indtil de tilfredsstillede hans æstetiske smag og var udformet på en helt unik måde. Wegner var én af Getamas hovedarkitekter og tegnede adskillige mesterværker for virksomheden. Wegner er fortsat en vigtig del af det traditionsrige håndværk du får, når du køber ny seng, madras, topmadras og møbler fra Getama. Læs mere om Getama hér

GETAMA produktion i danmark boxmadras kontinentalseng springmadras topmadras 15

30 nætters komfort Garanti = Din sikkerhed 

Vi er sikre på at vi finder den Madras som passer til dig, som ekstra sikkerhed får du altid 30 nætters komfort garanti på alle vores senge og madrasser. Det tager 10-20 nætter for kroppen at vænne sig til en ny komfort og kropsstøtte, men skulle du alligevel indenfor 30 nætter føle at din nye seng/madras enten er for blød eller for fast, tilbyder vi altid gratis ombytning af kernen/fastheden.

25 års udvidet Garanti = Kvalitet i topklasse

Vi tilbyder 25 års udvidet garanti på alle vores Senge og madrasser, vi står inde for kvaliteten og håndværket.

Yderligere information

Vægt 30 kg
SPRINGMADRAS STØRRELSE

Højde 24cm. Bredde 140cm. Længde 210cm.

SPRINGMADRAS BETRÆK

100% organisk RAMI i 80% Uld og 20% RAMI med Stretch på liggefladen

SPRINGMADRAS FYLD

– Hele Springmadrassen omsvøbes af bæredygtigt RAMI i 80% Uld og 20% RAMI + Stretch på liggefladen
– Hele vejen rundt om fjedrene kommer der Bæredygtigt Waterlilly skum som sikre en fantastisk komfort, lang levetid og holder sammen på strukturen. 
– Inderst i madrassen kommer der Advanced fjedre bestående af 1 lag posefjedre på den ene side og 1 lag mini posefjedre på den anden side, som tilsammen giver dig 5 + 3 komfortzoner med mulighed for at ændre fastheden blot ved at vende madrassen.

FASTHEDER

Medium – anbefales til dig under 75kg.
Fast – anbefales til dig over 75kg.

GARANTI

25 års udvidet Garanti på Springmadrassen – Vi står inde for kvaliteten og håndværket.

MILJØ & SUNDHEDSMÆRKNINGER

Øko-Tex certificeret

DESIGN & PRODUKTION

Alt fra Getama er 100% dansk design
Alt fra Getama håndlaves i Danmark på Gedsted Møbel og Sengefabrik

VASKEVEJLEDNING

Vi anbefaler ikke at man begynder at vaske madrassen, derimod anbefaler vi du har en topmadras og rullemadras ovenpå madrassen, da disse er monteret en lynlås, så det nemt kan afmonteres og vaskes ved 40 ° C. Vi anbefaler dog at vaske ved 30 ° C for at lægge mindre belastning på miljøet.

TØRRING

Ved topmadras og rullemadras: Stræk i betrækkets ender efter vask for at forhindre det krymper og lad det derefter lufttørre.

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: