uniquebeds.dk

Amazing Maize Babypude fra Cocoon 40×45

100% Økologisk, GOTS Certificeret & Allergivenlig

189,00 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i børneværelset med Amazing Maize

Kender du Cocoons revolutionerende babypude med majs? Måske synes du, at det lyder lidt tosset! Men en babypude med majs er nu faktisk ikke så dårlig en ide. En babypude med majs er et glimrende vegansk alternativ til en dunpude. Babypuden er umådelig lækker og luftig, og føles nogenlunde næsten som en traditionel dunpude. Majs babypuden er desuden allergivenlig, åndbar og temperaturregulerende, så dit barn får en dejlig nattesøvn.

  • 100% Dansk design
  • 100% Genanvendelig
  • 100% økologisk bomuld
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • 100% Vegansk og fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • Håndlavet i bæredygtige naturmaterialer
  • GOTS certificeret – Bæredygtig fra start til slut

Alt fra Cocoon bliver leveret i 100% Genanvendt emballage med miljøvenligt naturtape

Lagerstatus: På lager
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

AMAZING MAIZE BABYPUDE 40×45

Cocoons Amazing Maize babypude er fyldt med vores revolutionerende majsfiber, som både er bæredygtig, allergivenlig og vegansk. Vores fiberpude til baby er fremstillet af 100% genanvendelige ressourcer og er ligeledes 100% naturlig nedbrydelig. Der er hverken tilføjet syntetiske fibre eller kemikalier under fremstillingen af vores majsfibre. Cocoons fiberpude er betrukket med vores 100% økologiske certificeret bomuld, som er så tætvævet at husstøvmider ikke kan trænge igennem. Du kan derfor roligt putte din guldklump i Cocoons Amazing Maize babypude uden frygt for allergiske reaktioner og med god samvittighed, fordi du ikke kun har gjort noget godt for din baby, men også for vores natur.
100% MILJØVENLIG & BÆREDYGTIG
Amazing Maize er en miljøvenlig, vegansk og bæredygtig produktserie, som er fremstillet med en plantebaseret majsfber, der gør produktet 100% naturlig nedbrydelig. Denne nye enestående biofber er Cocoons grønne modsvar til nutidens syntetiske og oliebaserede plastikfbre, som ikke kan nedbrydes naturligt. Serien består primært af dyner og puder til både børn og voksne, og serien er et perfekt grønt alternativ til de traditionelle dun og fjer produkter. Den lækre og bløde metervare, der er brugt til dette produkt, er fremstillet af 100% økologisk certifceret bomuld.
Fiberens naturlige kredsløb bidrager til en simpel og miljøvenlig produktion, som værner om den samme natur som Cocoons råmaterialer stammer fra. Selve fremstillingen af majsfiberen kræver faktisk hele 68% færre fossile brændstoffer end ved fremstilling af en almindelig syntetisk fiber. Grundet den miljøvenlige produktion betegnes majsfiberen som den første CO2 neutrale fiber nogensinde skabt.Dette vedvarende kredsløb afspejler Cocoon Companys vision om at reducere spild af ressourcer for derigennem at minimere vores aftryk på jorden.
Cocoons majsfiber er fremstillet af 100% genanvendelige ressourcer og er ligeledes 100% naturlig nedbrydelig. Med en majsdyne og pude får du altså et 100% bæredygtigt produkt
100% ØKOLOGISK & ALLERGIVENLIG
Cocoons revolutionerende produktserie Amazing Maize er et veganske alternativ til dundyner og -puder. Puder og dynerne er fyldt med 100% majsfiber, og har et vår af 100% økologisk certificeret bomuld.
Cocoons serie af majsfber produkter er et naturligt alternativ til børn og voksne med allergi og til dem, som vil undgå allergifremkaldende produkter. Cocoons økologiske metervare er ligeledes så tætvævet, at husstøvmider ikke kan trænge igennem.
UNIK REGULERINGSEVNE 
Majsfiberen er åndbar, som vi kender det fra kapok og merinould. Derfor vil din majsdyne og pude sikre dig en behagelig tempereret nattesøvn
Majsfberen har en lang og hul fberstruktur tilsvarende en uldfber. Dette giver majsfberen dens unikke temperaturregulerende egenskaber og en fantastisk behagelig fornemmelse under din søvn. Majsfberen er samtidig vandafvisende og sørger for at lede den overskydende varme og fugt igennem dynen i stedet for at absorbere den. Dynen vil derfor forblive tør og behagelig gennem hele natten.
BLIV KLOGERE PÅ HVORFOR DU SKAL VÆLGE EN MAJSPUDE
Majsfiberen har en lang og hul fiberstruktur, tilsvarende en uldfiber, hvilket giver majsfiberen dens unikke temperaturregulerende egenskaber. Majsfiberen er samtidig vandafvisende og sørger for at lede den overskydende varme og fugt igennem puden i stedet for at absorbere den.
Cocoons majsfiber er den første menneskeskabte fiber fremstillet af en 100% genanvendelige ressource. Majsfiberen er fremstillet af mælkesyre, der udvindes fra plantesukkeret i majsplantens stivelse under dets fermenteringsproces. Derfor indeholder majsfiberen kun naturligt nedbrydelige og genanvendelige råmaterialer, som enten kan genanvendes eller blive nedbrudt til organisk materiale.
Majsfiberen er Cocoons grønne modsvar til nutidens syntetiske og oliebaserede plastikfibre, som ikke kan nedbrydes naturligt og som heller ikke genanvendes nok, og derved er til last for kloden. Fremstillingen af majsfiberen kræver knap 70% færre fossile brændstoffer ved fremstilling end ved almindelige syntetiske fibre, og betegnes derfor som den første drivhus-neutrale fiber nogensinde skabt.
VEDLIGEHOLDELSE
Produkterne er super nemme at vedligeholde og har ligesom alle andre sengeprodukter godt af at blive luftet regelmæssigt ude i den friske luft, for at opretholde et sundt indeklima. Hvis uheldet er ude kan vores Amazing Maize produkter vaskes på 40 grader og op til 60 grader, gerne med et kemikaliefrit vaskemiddel, som eksempelvis vores sæbebær. Husk at følge vores vaskeanvisning, som du kan finde på produktet

Yderligere information

Vægt 0.1 kg