-15%

Amazing Maize Helårs dobbeltdyne fra Cocoon 200×220

100% Økologisk, GOTS Certificeret & Allergivenlig

2.039,15 kr

Byd naturen indenfor i soveværelset med Amazing Maize

Cocoons Amazing Maize fiberdyne er perfekt til dig, som ønsker en luftig og let dyne fremstillet af naturens råvarer, som både er allergivenlig, bæredygtig og vegansk. Denne naturfiberdyne følelse mere som en traditionen dundyne end uld og kapok.

  • 100% Dansk design
  • 100% Genanvendelig
  • 100% økologisk bomuld
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • 100% Vegansk og fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • Håndlavet i bæredygtige naturmaterialer
  • GOTS certificeret – Bæredygtig fra start til slut

Alt fra Cocoon bliver leveret i 100% Genanvendt emballage med miljøvenligt naturtape

  • Leveringstid 2-5 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

AMAZING MAIZE DOBBELTDYNE 200×220

Cocoon Amazing Maize fiber dobbeltdyne i 200×220 er fremstillet af en revolutionerende majsfiber, som både er bæredygtig, allergivenlig og vegansk. Cocoon majsfiber er fremstillet af 100% genanvendelige ressourcer og er ligeledes 100% naturlig nedbrydelig. Der er hverken tilføjet syntetiske fibre eller kemikalier under fremstillingen af vores fiber dobbeltdyne. Fiberdynen er betrukket med 100% økologisk certificeret bomuld, som er så tætvævet at husstøvmider ikke trænger igennem. Du kan derfor sove med vores Amazing Maize dyne i 200×220 uden frygt for allergiske reaktioner fra husstøvmider. Vi anbefaler, at du bruger dobbeltdynen sammen med en allergivenlig fiberpude, for at fuldende dit økologiske sovemiljø. 

100% MILJØVENLIG & BÆREDYGTIG

Amazing Maize er en miljøvenlig, vegansk og bæredygtig produktserie, som er fremstillet med en plantebaseret majsfiber, der gør produktet 100% naturlig nedbrydelig. Den enestående biofiber er Cocoon grønne modsvar til nutidens syntetiske og oliebaserede plastikfibre, som ikke kan nedbrydes naturligt. Serien består primært af dyner og puder til både børn og voksne, og serien er et perfekt grønt alternativ til de traditionelle dun og fjer produkter. Den lækre og bløde metervare, der er brugt til dette produkt, er fremstillet af 100% økologisk certificeret bomuld.

Fiberens naturlige kredsløb bidrager til en simpel og miljøvenlig produktion, som værner om den samme natur som Cocoon råmaterialer stammer fra. Selve fremstillingen af majsfiberen kræver faktisk hele 68% færre fossile brændstoffer end ved fremstilling af en almindelig syntetisk fiber. Grundet den miljøvenlige produktion betegnes majsfiberen som den første CO2 neutrale fiber nogensinde skabt. Dette vedvarende kredsløb afspejler Cocoon Companys vision om at reducere spild af ressourcer for derigennem at minimere vores aftryk på jorden.

100% ØKOLOGISK & ALLERGIVENLIG

Cocoon revolutionerende produktserie Amazing Maize er et veganske alternativ til dundyner og -puder. Dobbeltdyner er fyldt med 100% majsfiber, og har et vår af 100% økologisk certificeret bomuld.

Cocoon serie af majsfiber produkter er et naturligt alternativ til børn og voksne med allergi og til dem, som vil undgå allergifremkaldende produkter. Cocoon økologiske metervare er ligeledes så tætvævet, at husstøvmider ikke kan trænge igennem. 

Læs meget mere om Amazing Maize hér

UNIK REGULERINGSEVNE 

Majsfiberen er åndbar, som vi kender det fra kapok og merinould. Derfor vil din majsdyne og pude sikre dig en behagelig tempereret nattesøvn. 

Majsfiberen har en lang og hul fiberstruktur tilsvarende en uldfiber. Dette giver majsfiberen dens unikke temperaturregulerende egenskaber og en fantastisk behagelig fornemmelse under din søvn. Majsfiberen er samtidig vandafvisende og sørger for at lede den overskydende varme og fugt igennem dynen i stedet for at absorbere den. Dynen vil derfor forblive tør og behagelig gennem hele natten.

BLIV KLOGERE PÅ HVORFOR DU SKAL VÆLGE EN MAJSPUDE

Majsfiberen har en lang og hul fiberstruktur, tilsvarende en uldfiber, hvilket giver majsfiberen dens unikke temperaturregulerende egenskaber. Majsfiberen er samtidig vandafvisende og sørger for at lede den overskydende varme og fugt igennem puden i stedet for at absorbere den.

Cocoon majsfiber er den første menneskeskabte fiber fremstillet af en 100% genanvendelige ressource. Majsfiberen er fremstillet af mælkesyre, der udvindes fra plantesukkeret i majsplantens stivelse under dets fermenteringsproces. Derfor indeholder majsfiberen kun naturligt nedbrydelige og genanvendelige råmaterialer, som enten kan genanvendes eller blive nedbrudt til organisk materiale. 

Majsfiberen er Cocoon grønne modsvar til nutidens syntetiske og oliebaserede plastikfibre, som ikke kan nedbrydes naturligt og som heller ikke genanvendes nok, og derved er til last for kloden. Fremstillingen af majsfiberen kræver knap 70% færre fossile brændstoffer ved fremstilling end ved almindelige syntetiske fibre, og betegnes derfor som den første drivhus-neutrale fiber nogensinde skabt.

Du kan læse med for at finde den rigtige dyne til dig hér

VEDLIGEHOLDELSE

Produkter som en dobbeltdyne er super nemme at vedligeholde, og har ligesom alle andre sengeprodukter godt af at blive luftet regelmæssigt ude i den friske luft, for at opretholde et sundt indeklima. Hvis uheldet er ude kan vores Amazing Maize produkter vaskes på 40 grader og op til 60 grader, gerne med et kemikaliefrit vaskemiddel, som eksempelvis vores sæbebær. Husk at følge vores vaskeanvisning, som du kan finde på produktet. 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 200 × 220 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Amazing Maize Helårs dobbeltdyne fra Cocoon 200×220”

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: