uniquebeds.dk

Vådliggerlagen fra Cocoon 90×200

Åndbart & Allergivenligt

349,00 kr Inkl. moms

Ønsker du at beskytte din madras mod natteværderi eller andre uheld, så er Cocoons vådliggerlagen en god diskret løsning.

Cocoons vådliggerlagen er utrolig lækker at røre ved og at ligge på. Vådliggerlagnet er nemlig lavet af en hel unik metervare, som er dejlig blød og åndbar.

Vådliggerlagnet er 100% øko-tex certificeret  og din garanti for et kemikaliefrit produkt både til glæde for dig og miljøet.

  • 100% Dansk design
  • 100% Bomulds-Flannel
  • 100% Øko-tex certificeret
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • Kan vaskes på 40-60 grader
  • Bionedbrydelig TPU-membran
  • Åndbar & temperaturregulerende

Alt fra Cocoon bliver leveret i 100% Genanvendt emballage med miljøvenligt naturtape

 

Lagerstatus: På lager
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

ÅNDBART VÅDLIGGERLAGEN

Når dit barn bliver ældre og skifter tremmesengen ud med en juniorseng, betyder det nødvendigvis ikke at tiden med uheld er forbi. Junior kan også komme til at lave uheld i sengen i løbet af natten, og derfor kan et vådliggerlagen også være aktuelt til juniorsengen.

HVAD ER ET VÅDLIGGERLAGEN?

Både store og små kan komme til at lave uheld i sengen, og her er vådliggerlagnet en god diskret løsning. Cocoons vådliggerlagen ligges ovenpå madrassen og under det almindelige lagen, for at opnå den bedste komfort for barnet. Vådliggerlagnet til større madrasser fæstnes med elastikker rundt om madrassens hjørner. På den måde bliver lagnet holdt godt på plads igennem hele natten.

Udfordringen med almindelige vådliggerlagner er, at kroppen ikke kan ånde igennem det vandtætte underlag. Mange oplever derfor, at det ikke er særligt komfortabelt at sove på et vådliggerlagen. I udviklingen af Cocoons vådliggerlagen var det derfor afgørende at underlaget skulle være åndbart og behageligt at ligge på. Det er lykkedes Cocoon ved at beklæde den unikke åndbare membran med den lækreste metervare af 100% ubehandlet bomulds-flannel. Den unikke membran forhindrer væske i at trænge igennem til madrassen, samtidig med at kroppen kan ånde igennem lagnet.

VASK AF VÅDLIGGERLAGENET

Det er nemt og simpelt at vaske Cocoons vådliggerlagen. Cocoon anbefaler dog, at du kun vasker dit lagen, hvis det er nødvendigt, for at skåne miljøet. Vådliggerlagnet er 100% Oeko-tex certificeret, hvilket betyder, at lagnet ikke indeholder rester af skadelige kemikalier, som skal vaskes væk inden brug.

Vi anbefaler, at du vasker lagnet ved 40 grader, eller maksimalt 60 grader ved uheld. Vælg gerne et vaskeprogram til tungt vasketøj, da lagnet kan blive tungt ved vask, og derfor kan nogle vaskemaskiner have svært ved at centrifugere lagnet. Er det ikke lykkedes at centrifugere vandet ud ved første centrifugering, anbefaler Cocoon ekstra centrifugering. Bemærk at lagnet kan krympe op til 8-10%.

Vådliggerlagnet skal hænge-tørre og må ikke tørres i tørretumbler.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 90 × 200 cm