uniquebeds.dk

Bambus Babysengetøj | Lyseblå | 70×100

100% Bambus | Åndbar & Allergivenlig | Wonder Living

349,00 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i soveværelset med bambus sengetøj

Dette super lækre bambus sengetøj  i 100% økologiske og bæredygtige naturmaterialer, sikrer dig et åndbart & allergivenligt sengetøj. Du får de bedste rammer for en naturlig og upåvirket søvn til den lille.

  • 100% Økologisk bambus
  • Antibakteriel & Allergivenligt
  • Vegansk og fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • 100% Genanvendelig
Lagerstatus: På lager

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Babysengetøj i 100% bambus fra Wonder Living – 100% bambus lyocell 

Her kan dit barn opleve en vidunderlig komfort i det blødeste bambussengetøj fra Wonder Living. Sengetøj i bambus har mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre søvn og ikke mindst en helt unik komfortoplevelse i luksusklassen.

Blødt som silke & absorberende

Sengetøjet er satinvævet med et tråd tal på hele 300, hvilket føles blødt som silke, uden at det er klæbende til kroppen. Bambus lyocell er stærkt absorberende som optager fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgives fugten 2-3 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambus sengetøj velegnet til børn, som sveder meget om natten. Bambus føles temperaturregulerende for kroppen, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt. Derfor er bambussengetøj velegnet til alle årstider.

Bæredygtighed 

Bambus er en af ​​de mest vedvarende ressourcer på planeten og med de særlige egenskaber for at vokse hurtigt og minimalt ressourceforbrug for at kunne vokse. Alt den anvendte bambus i alle Wonderlivings produkter vokser 100% økologisk og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode, som du kan læse mere om her.

Verdens hurtigst voksende græsart

Bambus er en plante som vokser naturligt i Asien. Bambus planten giver flere miljømæssige, økonomiske og sociale fordele for samfundet, når man anvender det i dagligdagen.

I Asien er det udbredt at have bambusmøbler, bambus huse, bambus skeer, gafler, spisepinde og gulve fremstillet af bambus. Da bambus vokser naturligt og kan vokse op til 1 meter om dagen, da er det en bæredygtig ressource for samfundet i Asien, da bambus materialet er billigt.

Bambus kan vokse under en række varme forhold, men helst i et tropisk klima. Bambus planterne giver ca. 35% mere ilt og absorberer 40% mere kuldioxid sammenlignet med træer, hvilket resulterer i en væsentlig forbedring af luftkvaliteten til gavn for hele miljøet

Sundheds og Miljømærkning

Alle tekstiler fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige.

Læs om vores leveringsmuligheder hér

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
MÅL

70×100 cm

BOLSTER

100% økologisk Bambus

VÆVNING

Satinvævet med 300 TC

INKLUSIV

Lynlås

MILJØ & SUNDHEDSMÆRKNINGER

Øko-Tex certificeret

DESIGN & PRODUKTION

Designet og produceret af Danske Wonderliving

VASKEVEJLEDNING

Bambustekstiler vaskes på max 40 grader
– Anvend skånsom vaskemiddel (silke/uld sæbe)

TØRRING

Lufttørring anbefales (kan tørretumbles ved lav varme)
– Kan stryges ved medium varme (krøller minimalt)

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: