-20%

Babyvugge fra Hoppekids | Hvid | 40×80

Naturmaterialer & FSC certificeret

991,31 kr

VUGGEN – MERE END EN SENG

Babyvuggen er en robust og klassisk vugge med liggemål på 40×80 cm. Det smarte design på vuggen gør, at I kan ombygge den til en bænk og derved forlænge brugstiden væsentligt. Og hvis der skulle komme en lillebror eller lillesøster? Så kan vuggen nemt ombygges til babyvugge igen!

  • Dansk design
  • Dansk leverandør
  • Kan omdannes til en bænk
  • FSC certificeret – Miljøvenligt & bæredygtigt træ
  • Håndlavet af fagfolk i bæredygtige kvalitetsmaterialer
  • Leveringstid 2-4 uger

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

VUGGEN – MERE END EN SENG

Vuggen er din babys første rigtige soveplads efter at være blevet båret rundt i maven i ni måneder. Det er derfor essentielt, at sovepladsen også er et trygt og sikkert sted, hvor man stille og roligt kan vænne sig til at være ude i den virkelige verden.

Hvorfor vælge vuggen?

Der er en masse fordele ved at vælge en vugge frem for en tremmeseng eller ved at lade baby sove i sengen med jer.

Efter de ni måneder er din baby blevet vant til at blive vugget rundt inde i maven. Vuggen genskaber den følelese, som babyen genkender inde fra maven. Derfor føles det meget trygt, afslappende og naturligt for babyen at ligge i vuggen, på samme måde som det falder naturligt for jer at bære rundt på eller vugge baby i jeres arme. Samtidig stimulerer vuggebevægelsen babyens ligevægstssans, som ligger til grund for hele den fremtidige motoriske udvikling og læring.

Ligevægtssansen – også kaldes balancesansen – er forbundet med resten af barnets sanser og i særdeles syns- og følesansen.

Stimulering af ligevægtssansen er altså med til at udvikle barnets øvrige sanser.

Den lille ny er ikke klar til oceaner af plads

Nyfødte bør ikke have alt for meget plads omkring sig, da de lige skal vænne sig til at være ude i den store verden i stedet for i mors trygge, men trange mave. Her er vuggen god, fordi sovepladsen sjældent skal tilpasses i størrelsen og samtidig er den lidt mindre størrelse praktisk, når der skal findes plads til vuggen i jeres soveværelse. For en sikkerheds skyld bør babyen sove i samme værelse som jer i de første tre måneder. Her kan det i nogle soveværelser være nemmere at få plads til en vugge end en tremmeseng.

Mere søvn til jer

Tiden med en nyfødt er altid svær, både fordi I ikke får sovet helt så meget som normalt, men også fordi der er en lille ny person, som skal holdes øje med. Nogle forældre vælger at lægge deres baby til at sove i samme seng som sig selv, hvilket også kan være en løsning, så længe babyen ikke ligger mellem jer. Sundhedsstyrelsen fraråder at placere babyer imellem forældrene, fordi de så kan komme til skade.

Da babyen skal have mindst lige så meget plads i jeres seng som i sin egen, kan det være en udfordring at presse tre personer ind i en dobbeltseng, uden at resultatet bliver dårligere søvn for jer alle. Vuggen sørger altså for, at baby har sin egen plads men stadig er lige ved siden af jer. Når vuggen står der, er det dejlig nemt fx at amme eller trøste uden at skulle stå op.

Vuggens liv efter de første seks måneder

Det er ikke nogen hemmelighed, at der skal investeres i meget nyt udstyr, når en lille ny melder sin ankomst. Derfor kan det også virke ekstravagant at købe en vugge, hvis babyen kun kommer til at sove i den i cirka seks måneder, før vuggen er for lille.

Hoppekids sørger for at du får en lang brugstid – og genbrugsværdi – på alle vores møbler, hvilket også inkluderer vuggen. Vuggen fra Hoppekids kan derfor omdannes til en smart bænk, som jeres barn kan bruge i mange år, efter tiden med at sove i vugge er ovre.

Hvis en lillebror eller lillesøster melder sin ankomst, kan bænken nemt laves til vugge igen. Samtidig er det almindeligt, at vugger ofte går i arv, og fordi alle Hoppekids møblerne bl.a. bygges af massivt træ og generelt er rigtig solide, kan jeres investering holde i flere generationer endnu.

Den søde vugge fra Hoppekids i størrelse 40×80 cm giver en tryg start til din nyfødte. Den lille størrelse på vuggen gør overgangen fra mors mave nemmere, fordi den lille ikke er vant til så meget plads.

vuggen er fremstillet i FSC® (FSC-C109484)-certificeret træ og overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige kemikalier.

Yderligere information

Vægt 30 kg
Størrelse 40 × 80 × 47 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Babyvugge fra Hoppekids | Hvid | 40×80”