uniquebeds.dk

Bambus helårsdyne 140×220

Økologisk, Temperaturregulerende & Allergivenlig | Wonder Living

1.399,00 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i soveværelset med en bambus dyne

Denne super lækre bambus dyne  i 100% økologiske og bæredygtige materialer. Bambus fiberen sikrer dig en temperaturregulerende & allergivenlig dyne, her får du de bedste rammer for en naturlig og upåvirket søvn.

  • Økologisk bambus
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • Vegansk og fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • 100% Genanvendelig
Lagerstatus: På lager
  • Leveringstid 2-6 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Helårsdyne 140×220 i bambus fra Wonder Living – 100% bambus
Oplev en komfort med den blødeste bambusdyne fremstillet af 100% økologisk bambus, hvor både bolsteret er syet af bambusstof og fibrene inde i dynen er 100% bambusfibre. Bolsteret er satinvævet i 300 TC, hvilket er den bedste kvalitet man kan få i bambus. Bambus har mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre søvn og ikke mindst en helt unik komfortoplevelse i luksusklassen.

Absorberende og temperaturregulerende

Bambusfibrene er stærkt absorberende og optager fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgives fugten 2-3 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambusdynen særlig velegnet til personer, som sveder meget om natten. Dynen føles temperaturregulerende, så den holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt.

Forskellen på fiberdyner (bambusdyner) og fjerdyner 
Når man vælger en fiberdyne i bambus, skal man være opmærksom på, at dynen er lidt tungere end hvad de fleste er vant til, hvis man eksempelvis sover med en dundyne. Vægten i bambusdynen har den fordel, at den virker mere beroligende for kroppen. For personer som ligger meget uroligt om natten, vil bambusdynen have god effekt på dette problem. For nogle kan bambusdynen virke lidt flad i forhold til dundyner, da fiberdyner ikke besidder den samme “fluffy” effekt som fjerdyner. Dette skyldes at fibrene inde i bambusdynen er lagt på lag (ligesom silkedyner). Men det er noget som man hurtigt vænner sig til.

OEKO-TEX® certificeret & allergivenligt
Alle produkter fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige. Bakterier såsom husstøvmider trives/lever ikke på samme måde i et tørt sengemiljø som bambus og da alt sengetøjet er tætvævet (satin) i en trådtæthed på 300 trådtal, gør det tekstilet modstandsdygtigt overfor husstøvmider, så de ikke kan trænge igennem/holde sig fast til betrækket.

Bæredygtighed 

Alt den anvendte bambus vokser 100% økologisk og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode, som du kan læse mere om her.

Derudover kan vi via leverandøren dokumentere at alle bambustekstiler bliver 100% bæredygtig produceret via den prisvindende lyocell-metode. Dermed sikres også en højere fiberkvalitet.

Produktion via lyocell metoden betyder bambussen bliver opløst i et organisk opløsningsmiddel i et lukket kredsløb hvor middelet bliver genanvendt op til 99,7%. Ligeledes er denne metode mindre energikrævende og 100% miljøvenlig i forhold til den traditionelle metode til at fremstille bambustekstiler i.

Alt bambus fra Wonder Living dyrkes 100% økologisk med kun sollys og regnvand uden brug af giftige pesticider eller kunstgødning. Bambusplantagen er FSC-mærket at alt bambussen bliver bæredygtigt dyrket. Det sikrer, at der ikke bliver fældet mere bambus end plantagen kan nå at reproducere. FSC-mærket er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at personalet er uddannede og har ordentlige arbejdsvilkår.

Produktdesign
Bambusdynen er kammersyet og fibrene er fæstnet til siderne således, at de ikke klumper sig sammen. Der medfølger en stofpose i 100% bambus (værdi 99 kr.), som kan bruges til diverse opbevaring.

Fyldvægt: 1385 g

Vask af bambus

Bambus vaskes og behandles på samme måde som silke.

Max. 40 grader (silke/uld program) – anbefales gerne at bruge en vaskepose, for at skåne fiberen

Silke/uld sæbe/Sæbebær

Undgå tørretumbler, da det lufttørrer meget hurtigt (ellers laveste temperatur i tørretumbleren)

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 140 × 220 cm