uniquebeds.dk

Bambus junior pude 40×45

Temperaturregulerende & Allergivenlig | Wonder Living

349,00 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i soveværelse med Bambus

Wonder Living Bambus pude er fyldt med naturlig Bambus fibre, betrukket med 100% økologisk certificeret Bambus betræk. Der er hverken brugt kemikalier, pesticider eller syntetiske fibre under dyrkningen, forarbejdningen og produktionen af Cocoons kapok puder. En kapok pude er både allergivenlig, økologisk og temperaturregulerende. Fuldend dit kapok sovemiljø med en kapok dyne & madras.

  • Økologisk Bambum
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • 100% Vegansk og fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • Håndlavet i bæredygtige naturmaterialer
  • GOTS certificeret – Bæredygtig fra start til slut
  • Leveringstid 2-6 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Bambus hovedpude 40×45 fra Wonder Living – 100% bambus lyocell 
Denne hovedpude i bambus er Danmark’s første hovedpude fremstillet af 100% bambus, da både bolsteret er syet af bambus og fibrene inde i bolsteret er 100% bambusfibre. Bolsteret er satinvævet i 300 TC, hvilket er den bedste kvalitet man kan få i bambus og som gør puden ekstra blød og behagelig at sove med.

Absorberende og temperaturregulerende
Bambusfibrene er stærkt absorberende og optager fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgives fugten 2-3 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambus hovedpuden særlig velegnet til personer, som sveder meget om natten. Puden føles temperaturregulerende, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt.

OEKO-TEX® certificeret & allergivenligt
Alle produkter fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige.

Bæredygtighed 
Alt den anvendte bambus vokser 100% økologisk og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode, som du kan læse mere om her.

Produktdesign
Bambusfibrene er fæstnet til siderne således, at puden ikke klumper. Puden har medium højde og passer til de fleste behov.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 40 × 45 cm