uniquebeds.dk
-25%

Bambus kuvertlagen | Navy blue | 80×200

Økologisk, Temperaturregulerende & Allergivenlig | Wonder Living

284,25 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i soveværelset med en bambus kuvertlagen

Dette super lækre bambus lagen  i 100% økologiske og bæredygtige materialer. Bambus fiberen sikrer dig et temperaturregulerende & allergivenligt sengetøj, her får du de bedste rammer for en naturlig og upåvirket søvn.

  • Økologisk bambus
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • Vegansk og fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • 100% Genanvendelig
Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

Bambus kuvertlagen 80×200 fra Wonder Living – 100% bambus 
Oplev en komfort i det blødeste bambuslagen fra Wonder Living. Lagener i bambus har mange egenskaber, som alle er med til at bidrage til en bedre søvn og ikke mindst en helt unik komfortoplevelse i luksusklassen.

Blødt som silke & absorberende
Lagenet er satinvævet med et trådtal på hele 300, hvilket føles blødt som silke, uden at det er klæbende til kroppen. Bambus lyocell er stærkt absorberende som optager fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgives fugten 2-3 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambussengetøj velegnet til personer, som sveder meget om natten. Bambus føles temperaturregulerende for kroppen, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt. Derfor er bambussengetøj velegnet til alle årstider.

OEKO-TEX® certificeret & allergivenligt
Alle produkter fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige. Bakterier såsom husstøvmider trives/lever ikke på samme måde i et tørt sengemiljø som bambus og da alt sengetøjet er tætvævet (satin) i en trådtæthed på 300 trådtal, gør det tekstilet modstandsdygtigt overfor husstøvmider, så de ikke kan trænge igennem/holde sig fast til betrækket.

Bæredygtighed 

Alt den anvendte bambus vokser 100% økologisk og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode

Derudover kan vi via leverandøren dokumentere at alle bambustekstiler bliver 100% bæredygtig produceret via den prisvindende lyocell-metode. Dermed sikres også en højere fiberkvalitet.

Produktion via lyocell metoden betyder bambussen bliver opløst i et organisk opløsningsmiddel i et lukket kredsløb hvor middelet bliver genanvendt op til 99,7%. Ligeledes er denne metode mindre energikrævende og 100% miljøvenlig i forhold til den traditionelle metode til at fremstille bambustekstiler i.

Alt bambus fra Wonder Living dyrkes 100% økologisk med kun sollys og regnvand uden brug af giftige pesticider eller kunstgødning. Bambusplantagen er FSC-mærket at alt bambussen bliver bæredygtigt dyrket. Det sikrer, at der ikke bliver fældet mere bambus end plantagen kan nå at reproducere. FSC-mærket er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at personalet er uddannede og har ordentlige arbejdsvilkår.

Produktdesign
Et hvidt kuvertlagen med 20 cm. højde og elastikkant hele vejen rundt, så det holdes fast til topmadrassen. Passer til en topmadras med 5-10 cm højde.

Vask af bambus

Bambus vaskes og behandles på samme måde som silke.

Max. 40 grader (silke/uld program) – anbefales gerne at bruge en vaskepose, for at skåne fiberen

Silke/uld sæbe/Sæbebær

Undgå tørretumbler, da det lufttørrer meget hurtigt (ellers laveste temperatur i tørretumblere

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 80 × 200 cm