uniquebeds.dk

Bambus rullemadras 210×210

Temperaturregulerende & Allergivenlig | Wonder Living

1.199,00 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i soveværelset med en bambus rullemadras

En super lækker bambus rullemadras i 100% økologiske og bæredygtige materialer. Bambus fiberen sikrer dig en 100% temperaturregulerende & allergivenlig rullemadras, her får du de bedste rammer for en naturlig og upåvirket søvn. En rullemadras forlænger levetiden betydeligt på din madras og topmadras og så kan den nemt vaskes og derved give dig et sundere sovemiljø.

  • 100% Genanvendelig
  • 100% økologisk bambus
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • 100% Vegansk og fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • Håndlavet i bæredygtige naturmaterialer
  • Leveringstid 2-6 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Bambus rullemadras 210×210 fra Wonder Living – 100% bambus lyocell 
Denne rullemadras i bambus fremstillet af 100% bambus, hvor både bolsteret er syet af bambus og fibrene inde i madrassen er 100% bambusfibre. Bolsteret er satinvævet i 300 TC, hvilket er den bedste kvalitet man kan få i bambus og med en højde på ca. 2 cm, som gør madrassen ekstra blød og behagelig at sove på.

Absorberende og temperaturregulerende
Bambusfibrene er stærkt absorberende og optager fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgives fugten 2-3 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambus rullemadrassen særlig velegnet til personer, som sveder meget om natten. Madrassen føles temperaturregulerende, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt.

OEKO-TEX® certificeret & allergivenligt
Alle produkter fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige. Bakterier såsom husstøvmider trives/lever ikke på samme måde i et tørt sengemiljø som bambus og da alt sengetøjet er tætvævet (satin) i en trådtæthed på 300 trådtal, gør det tekstilet modstandsdygtigt overfor husstøvmider, så de ikke kan trænge igennem/holde sig fast til betrækket.

Bæredygtighed 
Alt den anvendte bambus vokser 100% økologisk og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode, som du kan læse mere om her.

Derudover kan vi via leverandøren dokumentere at alle bambustekstiler bliver 100% bæredygtig produceret via den prisvindende lyocell-metode. Dermed sikres også en højere fiberkvalitet.

Produktion via lyocell metoden betyder bambussen bliver opløst i et organisk opløsningsmiddel i et lukket kredsløb hvor middelet bliver genanvendt op til 99,7%. Ligeledes er denne metode mindre energikrævende og 100% miljøvenlig i forhold til den traditionelle metode til at fremstille bambustekstiler i.

Alt bambus fra Wonder Living dyrkes 100% økologisk med kun sollys og regnvand uden brug af giftige pesticider eller kunstgødning. Bambusplantagen er FSC-mærket at alt bambussen bliver bæredygtigt dyrket. Det sikrer, at der ikke bliver fældet mere bambus end plantagen kan nå at reproducere. FSC-mærket er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at personalet er uddannede og har ordentlige arbejdsvilkår.

Produktdesign
Rullemadrassen er kammersyet og fibrene er fæstnet til siderne således, at de ikke klumper sig sammen. Der medfølger en stofpose i 100% bambus (værdi 99 kr.), som kan bruges til diverse opbevaring.

Vask af bambus

Bambus vaskes og behandles på samme måde som silke.

Max. 40 grader (silke/uld program) – anbefales gerne at bruge en vaskepose, for at skåne fiberen

Silke/uld sæbe/Sæbebær

Undgå tørretumbler, da det lufttørrer meget hurtigt (ellers laveste temperatur i tørretumbleren)

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 210 × 210 cm