uniquebeds.dk

Bambus rullemadras 80×200

Temperaturregulerende & Allergivenlig | Wonder Living

499,00 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i soveværelset med bambus

En super lækker bambus rullemadras i 100% økologiske og bæredygtige materialer. Bambus fiberen sikrer dig en 100% temperaturregulerende & allergivenlig rullemadras, her får du de bedste rammer for en naturlig og upåvirket søvn. En rullemadras forlænger levetiden betydeligt på din madras og topmadras og så kan den nemt vaskes og derved give dig et sundere sovemiljø.

  • 100% Genanvendelig
  • 100% økologisk bambus
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • 100% Vegansk og fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • Håndlavet i bæredygtige naturmaterialer
Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

Bambus rullemadras 80×200 fra Wonder Living – 100% bambus lyocell 
Denne rullemadras i bambus er Danmark’s første rullemadras fremstillet af 100% bambus, hvor både bolsteret er syet af bambus og fibrene inde i madrassen er 100% bambusfibre. Bolsteret er satinvævet i 300 TC, hvilket er den bedste kvalitet man kan få i bambus og med en højde på ca. 2 cm, som gør madrassen ekstra blød og behagelig at sove på.

Absorberende og temperaturregulerende
Bambusfibrene er stærkt absorberende og optager fugt hurtigt og effektivt. Derudover afgives fugten 2-3 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambus rullemadrassen særlig velegnet til personer, som sveder meget om natten. Madrassen føles temperaturregulerende, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt.

OEKO-TEX® certificeret & allergivenligt
Alle produkter fra Wonder Living er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Derfor er alle vores produkter også allergivenlige.

Bæredygtighed 
Alt den anvendte bambus vokser 100% økologisk og er produceret efter den bæredygtige og prisvindende Lyocell-metode, som du kan læse mere om her.

Produktdesign
Rullemadrassen er kammersyet og fibrene er fæstnet til siderne således, at de ikke klumper sig sammen. Der medfølger en stofpose i 100% bambus (værdi 99 kr.), som kan bruges til diverse opbevaring.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 80 × 200 cm