uniquebeds.dk

Blues sengeramme fra Karup design 200×200

Massiv FSC fyrretræ | Sort

4.999,00 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • FSC certificeret træ
 • Inkl. massiv lamelbund
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Leveringstid 3-6 uger

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Blues sengerammen er en virkelig alsidig seng. Dens minimalistiske ramme kan let justeres til ti forskellige positioner, og ved at tilføje en lækker futonmadras eller andre madrasser vil du få en yderst komfortabel seng, uanset hvilken vej du sidder, eller hvor langt tilbage du læner dig. Blues kan let laves til en dobbeltseng i fuld længde, eller sættes i en behagelig vinkel for at se fjernsyn, læse i avisen eller fordybe sig i en god bog.

Derfor er Blues sengerammen helt unik

Når du vælger en Sengeramme fra Karup Design får du meget mere end bare en lækker sengeramme. Med Karup Design får du innovative danske designs udført af anerkendte danske designere, fremstillet i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Karup design er en dansk virksomhed med ambition om at skabe smukke men samtidig pladsbesparende og brugervenlige multifunktionalitets møbler. Denne form for multifunktionel designtænkning har været en del af Karups designs DNA siden de tidligste dage i 1972. Med det enkle formål at give plads til mere. På mindre plads., hvor komforten og kvaliteten skal være i top mens prisen er helt i bund.

Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle futonmadrasserne fremstilles af overskuds materiale fra tekstilbranchen. Derudover er alle tekstilerne Karup Design bruger øko-tex certificeret, det sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

OBS: Blues/ billederne er sammensat som en 200×200 Sengeramme med en 180×200 madras – man kan selvfølgelig bruge den størrelse madras man ønsker

Læs mere om Karup design hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • FSC certificeret
 • Naturmaterialer
 • Dansk leverandør
 • Bæredygtig fra start til slut

Futonen i et innovativt dansk design – Et tilvalg som er skabt til Blues

Karup Designs karakteristiske Futonmadrasser stammer fra en gammel japansk opfindelse, hvor den polstrede og sammenfoldelige futonmadras oprindeligt blev fyldt med bomuld. I slutningen af ​​1970’erne førte denne japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “Futon Sovesofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde futon-sovesofaer og nu også luksus madrasser og sengerammer. Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle futonmadrasserne fremstilles af markedets bedste kvalitets naturmaterialer. Derudover er alle tekstilerne som Karup Design bruger øko-tex certificeret, det sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Yderligere information

Vægt 30 kg

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: