uniquebeds.dk

Bomulds Topmadras fra Getama Specialmål | 6cm

100% Naturlig Bomuld eller Bomuld + Uld & RAMI | Økocertificeret | Flere farver

0,00 kr Inkl. moms

DETTE ER SPECIALMÅL – INDTAST DIT ØNSKEDE MÅL NEDENFOR OG GENNEMFØR ORDREN TIL 0KR. VI VIL EFTERFØLGENDE KONTAKTE DIG FOR PRIS

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • Allergivenlig & bæredygtig
 • CO2-neutrale naturmaterialer
 • Øko-Tex certificeret naturmaterialer
 • kan skræddersyes i enhver bredde og længde
 • Bæredygtigt RAMI lavet af 80% Uld & 20% RAMI
 • Oplev Getama topmadrassen i vores butik/showroom

Vi anbefaler at du tilvælger en rullemadras da den forlænger levetiden betydeligt og nemt kan vaskes

Vælg farve på betræk for at se billeder i den farve

Ryd
 • Leveringstid 2 - 6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

LUKSURIØSE TOPMADRASSER FRA GETAMA

Bomulds topmadrassen er Getamas bedste topmadras i 100% naturlige fibre. Du får her en topmadras som ikke findes mange steder, nemlig en topmadras i 100% ren bomuld overalt.  Bomuld er en unik naturfiber som fremstilles af frøulden fra Bomuldslægten og er både allergivenlig og meget åndbar. Bomuld er behageligt at have tæt på kroppen og er meget fugtabsorberende, hvilket sikre dig en behagelig tør nattesøvn. Man har dyrket og brugt bomuld i mindst 3000 år og siden 2. verdenskrig har produktionen været stigende grundet de gode egenskaber. Med denne 100% naturlige bomulds topmadras fra Getama får du en god volumen der vil føles dejlig vamset og luftig og med sine 5 lag bomuld får du en utrolig åndbar topmadras med en lang levetid.

bomuld

Økocertificeret betræk | 100% organisk bomuld eller Uld & RAMI

Betrækket på topmadrassen fra Getama er fremstillet af 100% Øko-Tex certificeret naturmaterialer, hvor du enten kan vælge:

Naturlig bomuld over det hele, som er Getamas standart betræk. Her vil syersken sy betrækket i et mønster bestående af 100% naturligt bomuld, som er allergivenlig og fri for skadelige kemikalier.

Uld & RAMI over det hele med Stretch på liggefladen for ekstra komfort. I de fleste hjem ses sengen som det centrale møbel i soveværelset og netop derfor giver Getama dig muligheden for at din nye topmadras får det ”lille ekstra”, der gør hele forskellen.

Når du vælger ny seng, madras, topmadras og sengegavl fra Getama, får du muligheden for selv at vælge den farve du bedst kan lide med tekstilet RAMI som består af 100% naturlige plantefibre og er i familie med naturlig Hør, det er derfor både bæredygtigt og allergivenligt. Getama har gennem kvalitets uld og den unikke RAMI skabt en smuk og slidstærk kombination gennem 80% naturlig Uld og 20% naturlig RAMI. På liggefladen bliver der syet stretch i for at give en ekstra lækker blødhed og komfort. Det giver dig den perfekte sammensætning for at få en slidstyrke og levetid udover det sædvanlige i et smukt dansk design.

Getama topmadrasser i hypersoft naturlatex og bomuld RAMI paa vaerkstedet

RAMI har været anvendt i flere tusinde år grundet de gode egenskaber, helt tilbage fra de gamle egypteres tid, har man brugt RAMI til de mest eksklusive tekstiler og klæder. Getama har nøje udvalgt RAMI serien i moderne toner, lige fra de mere moderne og kulørte farver til nogle tidløse farver. Alle vil sætte en smuk ramme om din nye seng, madras, topmadras og sengegavl. Med Getama bliver du sikret et smukt dansk design som håndlaves i Danmark, med over 100års tradition med kvalitet i særklasse.

Betrækket bliver syet af Getama værkstedets egen syerske. Præcision er afgørende for at du får denne organiske bomuld eller Uld og RAMI tæt monteret omkring topmadrassen, hvilket danner en blød, åndbar og beskyttende overflade. 

Egenskaber

 • Dansk design
 • Håndlaves i Danmark
 • Allergivenlig & bæredygtig
 • CO2-neutrale naturmaterialer
 • Øko-Tex certificeret naturmaterialer
 • kan skræddersyes i enhver bredde og længde
 • Bæredygtigt RAMI lavet af 80% Uld & 20% RAMI
 • Oplev Getama topmadrassen i vores butik/showroom

Læs om vores mange leveringsmuligheder hér

Skal det være helt unikt?

Getama topmadrasser i hypersoft naturlatex og bomuld RAMI paa vaerkstedet 1

Alle Getamas Senge, Madrasser, Topmadrasser og Sengegavle kan laves i præcis det mål du ønsker og hvis du drømmer om en helt speciel farve eller et specielt materiale som Velour, Læder eller noget helt tredje så kontakt os for mulighederne og pris – som udgangspunkt er alt muligt.

HISTORIEN BAG

Getama er indbegrebet af noget ægte dansk, du får noget af det mest danske indenfor Senge og Møbler hvor både designs, håndværket og kvaliteten er i særklasse. Siden 1899 har solidt håndværk på værkstedet i Gedsted skabt unikke Senge og Møbler som i dag har mere end 120års erfaring. Vi kan heldigvis stadigvæk få håndlavet unikke senge og møbler tilpasset den kvalitetsbevidste dansker.

Helt tilbage i 1899 hvor madrasser bestod af halm og lyng fik grundlæggeren Carl Pedersen den lyse idé, at bruge al overskuds tangen som Limfjorden skyllede ind på land hver eneste dag som fyld i madrasserne. Tiderne er skiftet mange gange siden, hvilket ses på de unikke kvalitetsmaterialer som bruges i dag, men håndværket og de bærende designs af blandt andet Hans J. Wegner, der siden 1949 ofte holdt til på værkstedet, hvor han snedkererede, finpudsede og justerede de nye møbler, indtil de tilfredsstillede hans æstetiske smag og var udformet på en helt unik måde. Wegner var én af Getamas hovedarkitekter og tegnede adskillige mesterværker for virksomheden. Wegner er fortsat en vigtig del af det traditionsrige håndværk du får, når du køber ny seng, madras, topmadras og møbler fra Getama. Læs mere om Getama hér

Yderligere information

Vægt 30 kg
TOPMADRAS STØRRELSE

Kontakt os for pris på din speciallavet størrelse

TOPMADRAS BETRÆK

100% Naturlig Bomuld eller RAMI i 80% Uld og 20% RAMI

TOPMADRAS FYLD

100% Naturlig Bomuld

MILJØ & SUNDHEDSMÆRKNINGER

Øko-Tex certificeret

DESIGN & PRODUKTION

Alt fra Getama er danske designs
Alt fra Getama håndlaves i Danmark på Gedsted Møbel og Sengefabrik

VASKEVEJLEDNING

Det er muligt at vaske betrækket på topmadrassen, da der er monteret en lynlås, så det nemt kan afmonteres og vaskes ved 40 ° C. Vi anbefaler dog at vaske ved 30 ° C for at lægge mindre belastning på miljøet.
– Da disse betræk krymper i vask anbefaler vi at du lægger en rullemadras på sengen som nemt kan vaskes og samtidig er allergivenlig.

TØRRING

Stræk i betrækkets ender efter vask for at forhindre det krymper og lad det derefter lufttørre.

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: