uniquebeds.dk

Buckle-Up Sofa | Lounge Havemøbler fra Karup Design

Dansk Design | Flere Farver

5.599,30 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • Liggemål på 140×200 cm
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Pletresistent og vandafvisende
 • Masser af moderne farvemuligheder

Vælg madrasfarve for at se billeder i den ønskede farve

Ryd

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Buckle-Up Lounge Havemøblerne forvandles let fra komfortable siddepladser til en stor funktionel solseng i tre nemme trin. Du skal blot folde siddepuden ud, åbne for remmene og wupti så har du en luksuriøs, tyk solseng, der giver polstret komfort hele dagen lang. Buckle-Up sofaen er yderst funktionel, stilfuld og en fantastisk måde at maksimere dine sommerdage på – Buckle-Up sofaen findes i masser af nøje udvalgte farver.

Når du vælger et havemøbel fra Karup Design får du meget mere end bare et lækkert havemøbel. Med Karup Design får du innovative danske designs udført af anerkendte danske designere, fremstillet i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Karup design er en dansk virksomhed med ambition om at skabe smukke men samtidig pladsbesparende og brugervenlige multifunktionalitets møbler – at komme fra funktion A til B eller C og tilbage igen er overraskende intuitivt og let. Denne form for multifunktionel designtænkning har været en del af Karups designs DNA siden de tidligste dage i 1972. Med det enkle formål at give plads til mere. På mindre plads, hvor komforten og kvaliteten skal være i top mens prisen er helt i bund.buckle up sofa udenfor havemoebel karup design uniquebeds

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

Læs mere om Karup design hér

100% Akryl Dralon – Top kvalitet til udendørs møbler

Vores udendørs produkter fra Karup Design er lavet af et førsteklasses 100% akryl dralon stof, som er både pletresistent og vandafvisende. I regnvejr får materialet vand til at glide let af overfladen. 100% Akryl Dralon er forbundet med top kvalitet indenfor materialer til udendørs brug og anses for meget mere lækkert at ligge på og røre ved end syntetisk polyester. 100% Akryl Dralon er et mere bæredygtigt valg end syntetisk polyester, da 100% Akryl Dralon består af cellulose som er et af de mest almindelige organiske stoffer i naturen, derfor kan dit nye lækre havemøbel let nedbrydes efter brug.

Futonen i et innovativt dansk design

Dette karakteristiske havemøbel stammer fra en gammel japansk opfindelse, nemlig den polstrede og sammenfoldelige futonmadras der oprindeligt fyldes med bomuld. I slutningen af ​​1970’erne førte denne japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et 3-delt sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “futonsofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde innovative, bæredygtige og moderne møbler til dit hjem.buckle up sofa udenfor havemoebel karup design uniquebeds 1 1

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • Liggemål på 140×200 cm
 • Bæredygtig fra start til slut
 • Pletresistent og vandafvisende
 • Masser af moderne farvemuligheder

Så uanset hvor du vil nyde din tid udenfor, vil Karup Designs Lounge Havemøbler sikre dig multifunktionelle
og behagelige egenskaber. Det har aldrig være nemmere at flytte fra et sted til et andet i haven, på terrassen eller på stranden. så kan du altid nyde solen hvor den er bedst, sidde i skyggen og læse en bog eller bare nemt gøre klar og pakke ned igen.

Yderligere information

Vægt 30 kg
MÅL

Foldet som sofa: Højde 60cm. Bredde 140cm. Dybde 95cm.
Foldet helt ud: Højde 24cm. Bredde 140cm. Dybde 200cm.

MADRAS FYLD

Topmadrassen: Overskuds materiale fra tekstilbranchen med en kerne af 2cm. skum
Madrassen: Overskuds materiale fra tekstilbranchen med en kerne af 4cm. skum

BOLSTER

100 Akryl Dralon

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: