uniquebeds.dk
-10%

Eco Dream Juniormadras fra Hoppekids inkl. betræk 70×160 | 9cm

Svanemærket & Allergivenlig

1.799,10 kr Inkl. moms

Madrassen

 • Dansk design
 • Håndlavet i Danmark
 • Bæredygtigt Waterlilly skum
 • Unik kropsstøtte & trykaflastning
 • Svanemærket – Bedre for dig & Miljøet
 • Betræk i Bambus & uld – Åndbart og ventilerende
 • Håndlavet af fagfolk i bæredygtige kvalitetsmaterialer
 • Betrækket er syet af Oeko-Tex 100-certificerede metervarer

”Svanemærkede børnemadrasser lever op til skrappe krav til både miljø, sundhed og kvalitet. Og Madrasserne er testet efter internationale testmetoder i forhold til styrke, sikkerhed og stabilitet. Det betyder, at du får en madras med lang holdbarhed, som er trygt for dit barn at sove og lege i – og at dit barn ikke bliver udsat for unødvendige stoffer ved indånding når det sover”

 • Leveringstid 2-4 uger

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Waterlily ® er Svanemærket og noget af det mest miljøvenlige madrasskum på markedet, det gælder både de råvarer, der anvendes, den måde det bortskaffes på.

Den miljøvenlige Waterlily® skumkerne er lavet i højelastisk skum og giver en affjedrende, blød og behagelig komfort– der er endnu bedre end koldskumsmadrasser.

Ved at udforme madrassen med enten gennemgående vertikale huller, eller horisontale luftkanaler sikres både komfortzoner og særlig optimal luftgennemstrømning for temperatur og fugtregulering. Waterlily® Skummet er også åbencellet og åndbart, og har derfor rigtig gode til svedtransporterende egenskaber

Madrassen leveres inklusiv et madrasbetræk bestående af bløde bambusfibre på ydersiden med indkviltet thermould, som leder fugt og varme væk fra kroppen.

Betrækket er syet af Oeko-Tex 100-certificerede metervarer. Det har lynlås på 3 sider, hvilket gør det nemt og hurtigt at montere.

Bambusfibre i tekstiler:

Bambus er energieffektiv blandt de hurtigst voksende planter i verden. Den er hårdfør og behøver ingen pesticider i produktionen. Bambus kan vokse mange steder og frigiver oxygen. Bambusfibre er lette, åndbare og har en silkeagtig glans. Bambusfibre har en gennemhullet cellestruktur og kan derfor optage 50% mere fugt fra nattesøvn end bomuld. Naturlige antibakterielle elementer i bambusfibrene holder den bakteriefri, selv efter mange ganges vask.

Med tanke på at madrasser skal bidrage til barnets sunde søvn, introducerer Hoppekids ECO madrasserien, hvor madrasbetrækket er svanemærket og består af bløde bambusfibre på ydersiden, med indkviltet thermould, som leder fugt og varme væk fra kroppen. Madrasbetrækket er ikke bleget  og kan vaskes på 60 °C

Sådan vedligeholder du din madras:
 • Godt soveklima indebærer god udluftning. Dette gælder også ECO madras.
 • Sengetæpper og dyner forhindrer fugt i at fordampe fra madrassen, vent derfor med at lægge sengetæpper og dyner ud over madrassen. Giv madrassen luft, så sveden kan fordampe.
 • ECO madrassen har godt af at blive støvsuget, for eksempel i forbindelse med at du skifter sengetøj. Dette er en god måde at fjerne både husstøvmider, støv og løse fibre.
 • Når du roterer madrassen jævnligt, forhindrer du at madrassen bliver trykket sammen der hvor den oftest bliver belastet. Rotér den gerne ca. 1 gang i kvartalet – f.eks. hoved/fodende.
 • Luft under madrassen sørger for at madrassen holdes ventileret. En sengebund med lameller slipper luft til, modsat faste underlag i træ eller masonitplader, der på sigt kan give fugtskader. Undersøg sengeområdet for mørke skjolde og tegn på mug eller skimmel – både på madrassens underside eller på selve sengen.

Yderligere information

Vægt 30 kg
Størrelse 70 × 160 × 9 cm