uniquebeds.dk

Fossflakes Balance Vinterdyne 140×200

Bæredygtige Bio Fossflakes | Økologisk & GOTS certificeret Bomuld

1.349,00 kr Inkl. moms

En grønnere vinternat til dig, der altid fryser 

Vidste du at Fossflakes stammer fra kunstig sne fra film..

Her får du en stor bamset vinterdyne som du virkelig kan kramme om vinteren eller hvis du bare ønsker en ekstra varm dyne. Dynen er som et kram – også for miljøet, fordi det unikke fyld mindsker dit aftryk på planeten.

 • Dansk design
 • Håndlavet i Danmark
 • Allergivenlig & åndbar
 • 100% økologisk bomuld
 • Helt unikke Bio Fossflakes
 • GOTS & Øko-Tex certificeret
 • Bæredygtige kvalitetsmaterialer

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

FOSSFLAKES BALANCE VINTERDYNE

Sådan gør Fossflakes Balance din søvn mere bæredygtig

Hos Fossflakes har missionen altid været at give dig den bedste søvn, så du kan lade op til at leve dit bedste liv. Men et godt liv handler også om, hvordan vi påvirker miljøet – ikke mindst når der produceres puder og dyner med fiberfyld.

Derfor har Fossflakes gennem alle årene drømt om at kunne fylde vores dyner og puder med et mere bæredygtigt materiale, som samtidig sikrer dig den samme gode nattesøvn, du kender fra Fossflakes.fossflakes helårsdyne vinterdyne sommerdyne

Resultatet er Fossflakes Balance – en god nattesøvn med respekt for den klode, vi bor på. De to puder og de to dyner i Balance-kollektionen er nemlig skabt af 66 % miljøvenlige materialer, og Fossflakes arbejder naturligvis på at få de sidste procenter med.

Egenskaber

 • Dansk design
 • Håndlavet i Danmark
 • Allergivenlig & åndbar
 • 100% økologisk bomuld
 • Helt unikke Bio Fossflakes
 • GOTS & Øko-Tex certificeret
 • Bæredygtige kvalitetsmaterialer

Sukkerrør og søvn

De nye unikke Fossflakes er udvikle med bæredygtighed i fokus og bliver nu skabt af naturlige plantefibre fra sukkerrør.

Med det nye naturmateriale har Fossflakes testet sig frem til en miljøvenlig blanding af fyld, der både holder formen og luftigheden hele natten.

De kalder det for Fossflakes Bio som er fremstillet af 52 % bæredygtige og plantebaseret polyætylen. Derfor består fyldet i Balance-kollektionen af 60 % Fossflakes Bio og 40 % regenererede polyesterfibre.

Læs mere om Fossflakes hérNordic sleep by fossflakes dyner og puder balance 2

HISTORIEN BAG

Fra filmsne til verdens bedste søvn

Som med så mange andre af verdens bedste opfindelser var det også en tilfældighed, at entreprenøren og civilingeniøren Lars E. Foss opdagede det, der skulle blive til Fossflakes. Historien begynder, af alle steder, i et filmstudie…

En dag står Lars E. Foss på et filmstudie. Han er pensioneret entreprenør og civilingeniør, men er fortsat med at producere kunstig filmsne i topkvalitet i film, tv-serier, reklamefilm og butiksdekorationer – og i dag bliver hans kunstsne altså brugt til en optagelse. Undervejs lægger han mærke til, hvordan nogle af de unge maskinoperatører på filmholdet tager en lur, mens de læner sig op ad sækkene med Lars’ filmsne.

Fossflakes Balance – en mere bæredygtig livscyklus

Det er ikke kun fyldet i dine nye Balance-produkter, der er mere miljøvenligt – fra råvarer til bortskaffelse er der tænkt på det aftryk, Fossflakes puderne og dynerne sætter på kloden:

Råvarer

Kombinationen af de naturlige sukkerrør og de genanvendte fibre betyder et mindre forbrug af olie og samtidig sikrer det økologiske betræk en meget mere miljøvenlig bomuldsproduktionen. Og så er fiberfyld det oplagte valg til dig, der går op i dyrevelfærd eller lever vegansk – eller som har brug for et allergivenligt alternativ til dun.

Nordic sleep by fossflakes dyner og puder balance 3

Produktion

Alverdens grønne løfter er ligegyldige, hvis produkterne bliver født på en sort fabrik, der kører på uorganiseret arbejdskraft og nul regler. Alle Fossflakes’ produkter er produceret i Danmark – på fabrikken i Skive, der naturligvis lever op til alle gældende krav og regler, og som desuden er underlagt løbende kontrol.

Køb

Miljøet er i den grad belastet af hele verdens overproduktion. Derfor sørger Fossflakes for at undervise alle forhandlere grundigt, så alle kan vejlede dig bedst muligt, når du skal købe ny dyne og pude. Det mindsker risikoen for fejlkøb – og dermed også risikoen for et produkt, der oftest bliver kasseret.

Brug

Køb og smid væk-kulturen er noget af det mest klimabelastende, der findes. Heldigvis er dine Fossflakes-dyner og -puder født med en særdeles lang levetid. Fiberfyldet holder formen og støtteevnen længere end fx dun, og alle Fossflakes produkter er nemme at vaske og tørre.

Bortskaffelse

Hvordan du siger farvel til din pude eller dyne fra Fossflakes har også stor betydning for klimaet. Din produktvejledning fra Fossflakes inkluderer derfor altid en vejledning til bortskaffelse af dynen eller puden. Den korrekte afbrænding er nemlig med til at mindske CO2-belastningen af miljøet.

Læs om vores leveringsmuligheder hér

10 års udvidet Garanti = kvalitet i topklasse

Vi tilbyder 10 års udvidet Garanti på alle vores Dyner, vi står inde for kvaliteten og håndværket.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
DESIGN & PRODUKTION

Dansk design & Håndlaves i Danmark

STØRRELSE

140×200

FYLD

40 % regenererede polyesterfibre og 60 % Fossflakes Bio, der er fremstillet af 52 % bæredygtig polyætylen skabt af sukkerrør

BETRÆK

100% Økologisk & GOTS certificeret bomuld

MILJØ & SUNDHEDSMÆRKNINGER

Øko-Tex
GOTS

VASK

Maskinvask ved 40°C og tør gerne dynen i tørretumbleren ved svag varme (max. 40°C). Fjern dynen, så snart maskinens tørringscyklus er færdig. Undgå brug af skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer til vask af Fossflakes dyner, da det kan forringe fyldets egenskaber.

TØRRING

Kan tørretumbles på uld eller silkeprogram. Tåler ikke høj varme. Er du i tvivl om din maskine kan overholde varmegraderne, så lad i stedet din dyne lufttørre.

INKLUSIV

Rejsetaske

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: