uniquebeds.dk

Japan sengeramme fra Karup design 160×200

Massiv FSC fyrretræ | Flere farver

3.999,00 kr4.499,00 kr Inkl. moms

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • FSC certificeret træ
 • Inkl. massiv lamelbund
 • Masser opbevaringsplads
 • Bæredygtig fra start til slut

Vælg rammefarve for at se billeder i den farve

Ryd
 • Leveringstid 3-6 uger
  Reset options

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

Med sin enkle japanske æstetik er Japan sengerammen ikke kun beroligende for øjet. Det byder dig også velkommen til at slappe af i midten af ​​den enkle træramme. Japan sengerammen giver dig det grundlæggende af, hvad der er brug for i et soveværelse – et sted at hvile, inden du går i seng – et sted at kunne vågne langsomt op – og et sted at nyde dagens første kop kaffe.

Derfor er Japan sengerammen helt unik

Når du vælger en Sengeramme fra Karup Design får du meget mere end bare en lækker sengeramme. Med Karup Design får du innovative danske designs udført af anerkendte danske designere, fremstillet i bæredygtige kvalitetsmaterialer. Karup design er en dansk virksomhed med ambition om at skabe smukke men samtidig pladsbesparende og brugervenlige multifunktionalitets møbler – Denne form for multifunktionel designtænkning har været en del af Karups designs DNA siden de tidligste dage i 1972. Med det enkle formål at give plads til mere. På mindre plads., hvor komforten og kvaliteten skal være i top mens prisen er helt i bund.

Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle futonmadrasserne fremstilles af overskuds materiale fra tekstilbranchen. Derudover er alle tekstilerne Karup Design bruger øko-tex certificeret, det sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Hos Karup design er man bevidste om at transport er en af ​​de største CO2 syndere og derfor har de gjort en kæmpe indsats for at alle møbler skal tage så lidt plads under transport som muligt og derved føre til mere “effektive kilometer”.  I 2019 lykkedes det at reducere den årlige CO2 udledning med over 100 tons om året.

Læs mere om Karup design hér

Egenskaber:

 • Dansk design
 • Dansk leverandør
 • FSC certificeret træ
 • Inkl. massiv lamelbund
 • Masser opbevaringsplads
 • Bæredygtig fra start til slut

Futonen i et innovativt dansk design – Et tilvalg som er skabt til Japan

Karup Designs karakteristiske Futonmadrasser stammer fra en gammel japansk opfindelse, hvor den polstrede og sammenfoldelige futonmadras oprindeligt blev fyldt med bomuld. I slutningen af ​​1970’erne førte denne japanske pladsbesparende futonmadras og det vestlige ønske om at sove væk fra gulvet en amerikansk træarbejder og møbeldesigner, William Brouwer, hen til tanken om at skabe en slags fusion mellem shiki-buton madrassen og et sengestel. Dette nye pladsbesparende møbel “Futon Sovesofaen” var den nyhed, der dybt fascinerede Karup designs grundlægger, da han besøgte en møbelmesse i North Carolina i midten af ​​1980’erne. Han bragte opfindelsen til Europa. Og gennem årene har Karup Design gjort det til en specialitet at designe og håndarbejde futon-sovesofaer og nu også luksus madrasser og sengerammer. Når det kommer til materialer og produktionsmetoder, spiller bæredygtighed som møbelproducent en kæmpe rolle hos Karup design, som lægger stor vægt på altid at tage fornuftige valg. Hvert eneste stykke træ i alle møbler er FSC® certificeret som garantere bæredygtigt skovbrug. Hos Karup design bruges kun vandbaseret lak og maling til alle trædelene og fyldet i alle futonmadrasserne fremstilles af markedets bedste kvalitets naturmaterialer. Derudover er alle tekstilerne som Karup Design bruger øko-tex certificeret, det sikre dig sunde og allergivenlige materialer.

Læs mere om hvordan du får en bedre søvn hér

Yderligere information

Vægt 30 kg
SENGERAMME MÅL

Højde 19cm. Bredde 188cm. Længde 228cm.

RAMME

Massiv FSC certificeret Fyrretræ

INKLUSIV

Lamelbund

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: