uniquebeds.dk
-20%

Kapok Juniormadras fra Cocoon 70×160

100% Økologisk, GOTS certificeret & Allergivenlig

1.319,20 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i dit soveværelse med kapok

En kapok madras er det rigtige valg til dig, som ønsker en allergivenlig, bæredygtig og økologisk madras. Kapokfiberen er kendt for sine varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. En kapok madras er specielt velegnet til dig, som har det varmt om natten. En kapokmadras er en fast madras. For at tilføre blødhed til madrassen anbefaler vi, at du også bruger en topmadras & rullemadras.

  • 100% Dansk design
  • 100% Genanvendelig
  • 100% økologisk bomuld
  • Antibakteriel & Allergivenlig
  • 100% Vegansk og fri for kemi
  • Åndbar & Temperaturregulerende
  • Håndlavet i bæredygtige naturmaterialer
  • GOTS certificeret – Bæredygtig fra start til slut

Madrassen er fast som anbefalet af eksperter til babyer og børn.

Alt fra Cocoon bliver leveret i 100% Genanvendt emballage med miljøvenligt naturtape

Lagerstatus: Ikke på lager

Beskrivelse

ØKOLOGISK & ALLERGIVENLIG KAPOK Juniormadras – 70×150

Skab et sundt og trygt sovemiljø med kapok

Forkæl dit barn med en 100% økologisk og allergivenlig kapok juniormadras. En kapok rullemadras er et uundværligt tillæg til en babymadras, da juniormadrassen sikrer, at dit barn får den bedst mulige søvn.

En Cocoon Kapok juniormadras til babysengen er det perfekte tillæg til en babymadras, hvis du ønsker et blødt og varmeregulerende underlag. En kapok juniormadras er et blødt og beskyttende underlag mellem madrassen og barnet. Juniormadrassen kan hjælpe dit barn med at opnå en fortryllende søvn. Kapok juniormadrassen hjælper med at transporter den overskydende varme væk fra barnet og sørger for, at dit barn vil få en uforstyrret, temperaret og tør søvn.

100% ALLERGIVENLIG

Kapok er 100% naturlig og økologisk, da der ikke er brugt nogen form for kemikalier under produktionen og forarbejdningen af produkterne. Kapok kan anbefales til folk med allergi, da fiberen indeholder et bitterstof, som gør den modstandsdygtig overfor husstøvmider.

100% ØKOLOGISK

Kapok er en 100% naturlig og økologisk naturfiber, der vokser vildt i de tropiske skove. Kapokfiberen indeholder 80% luft og er 8 gange lettere end bomuld, hvilket gør den til den letteste naturfiber i verden og meget mere åndbar end nogen anden fiber. Derfor har kapok fra naturens side en hel unik evne til at temperaturregulere og transportere fugt og er en fantastisk løsning til både babyer, børn og voksne.

Cocoon kapokdyner og puder er fyldt med økologisk kapok omfavnet af et vår/betræk af 100% økologisk certificeret bomuld.

100% BÆREDYGTIG

Kapok er et 100% naturmateriale som vokser og år efter år kan høstes fra Kapoktræerne. Da man ikke fælder kapoktræerne ved høstning af bælgende, er produktionen af kapok med til at sikre bevaringen af de gamle træer. Træerne er levebrød for mange bønder, som kan høste disse kapokbælge generation efter generation.

For at vide mere om kapok, er du velkommen til at læse med hér

UNIK ÅNDBARHED

På grund af fiberens fantastiske åndbarhed vil du opnå en fantastisk temperaturreguleret nattesøvn. 

ET HELLIGT TRÆ

På grund af kapoktræets imponerende højde og udseende mente Mayaerne, at det hellige træ voksede op i himlen til guderne. Derfor havde guderne puttet torne på forneden af træet for at forhindre folket i at kravle op til himlen.

ET HÅNDLAVET PRODUKT

Kapok er blevet brugt i mange år på grund af dets gode egenskaber. Eksempelvis blev kapok brugt til at fore snestøvler tilbage i 1953 når man skulle bestige Mount Everest. Men beklageligvis er kapokfiberen lettere besværlig at indsamle og forarbejde, og derfor er kapokfiberen ikke særlige udbredt i dag. Cocoon kapokprodukter bliver både syet og stoppet i hånden og kan derfor variere en smule.

DERFOR SKAL DU VÆLGE KAPOK

En kapok juniormadras er det rigtige valg til dig, som ønsker en allergivenlig, bæredygtig og økologisk juniormadras. Kapokfiberen er kendt for sine varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. En kapok juniormadras er specielt velegnet til dig, som har det varmt om natten. Når du sover på en kapok rullemadras vil din seng hverken blive fugtig eller for varm.

Endnu en fordel ved at vælge en kapok juniormadras er, at kapokfiberen er modstandsdygtig overfor mider, som eksempelvis husstøvmider. De kan lide at leve i et fugtigt miljø. Men da kapokfiberen ikke optager fugt, men transportere den videre, kan husstøvmider ikke leve i en kapokfiber. Hertil er Cocoon kapok 100% økologisk uden tilsætning af kemikalier, pesticider mv. Du kan altså trygt lægge dig godt til rette på vores kapok juniormadras velvidende, at du ligger på en 100% allergivenlig juniormadras.

Hvis du er i tvivl, kan du læse vores guide om hvordan du vælger den rigtige madras hér

VEDLIGEHOLDELSE AF DIN KAPOK JUNIORMADRAS

Som med alle juniormadrasser, er det en god ide at vaske din juniormadras efter behov, vi anbefaler at du vasker din juniormadras hver gang du vasker dit sengetøj.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 70 × 160 cm

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: