uniquebeds.dk

Kapok madras fra Cocoon 90×200 | 10 cm

100% Økologisk, GOTS certificeret & Allergivenlig

2.699,00 kr Inkl. moms

Byd naturen indenfor i dit soveværelse med kapok

En kapok madras er det rigtige valg til dig, som ønsker en allergivenlig, bæredygtig og økologisk madras. Kapokfiberen er kendt for sine varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. En kapok madras er specielt velegnet til dig, som har det varmt om natten. En kapokmadras er en fast madras. For at tilføre blødhed til madrassen anbefaler vi, at du også bruger en topmadras & rullemadras.

  • 100% Dansk design
  • Miljøvenlige & bæredygtig
  • Allergivenlig & antibakteriel
  • Håndlavet & håndsyet af fagfolk
  • Temperaturregulerende & åndbar
  • 100% økologiske naturmaterialer
  • GOTS certificeret – Bedre for dig & miljøet

Alt fra Cocoon bliver leveret i 100% Genanvendt emballage med miljøvenligt naturtape

Lagerstatus: På lager
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Del betaling op

Udfyld venligst produktmuligheder

*Hos Uniquebeds hjælper vi gerne med at del betale dit køb – og selvfølgelig helt uden renter og gebyrer.
Du skal blot vælge Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout.

Beskrivelse

ØKOLOGISK OG ALLERGIVENLIG KAPOK MADRAS

Byd naturen indenfor i dit soveværelse med kapok

Cocoon kapok madras er fyldt med 100% økologisk og allergivenlig kapok, som er betrukket med 100% økologisk certificeret bomuld. Det perfekte valg til dig, som ønsker en tryg og kemifri nattesøvn. Vær opmærksom på at, da kapok er lettere besværlig at arbejde med på grund af dens fine struktur, bliver Cocoon madrasser håndstoppet og håndsyet. Derfor kan stopningen og madrasserne variere en smule.

100% ALLERGIVENLIG

Kapok er 100% naturlig og økologisk, da der ikke er brugt nogen form for kemikalier under produktionen og forarbejdningen af produkterne. Kapok kan anbefales til folk med allergi, da fiberen indeholder et bitterstof, som gør den modstandsdygtig overfor husstøvmider.

100% ØKOLOGISK

Kapok er en 100% naturlig og økologisk naturfiber, der vokser vildt i de tropiske skove. Kapokfiberen indeholder 80% luft og er 8 gange lettere end bomuld, hvilket gør den til den letteste naturfiber i verden og meget mere åndbar end nogen anden fiber. Derfor har kapok fra naturens side en hel unik evne til at temperaturregulere og transportere fugt og er en fantastisk løsning til både babyer, børn og voksne.

Cocoon kapokdyner og puder er fyldt med økologisk kapok omfavnet af et vår/betræk af 100% økologisk certificeret bomuld.

100% BÆREDYGTIG

Kapok er et 100% naturmateriale som vokser og år efter år kan høstes fra Kapoktræerne. Da man ikke fælder kapoktræerne ved høstning af bælgende, er produktionen af kapok med til at sikre bevaringen af de gamle træer. Træerne er levebrød for mange bønder, som kan høste disse kapokbælge generation efter generation.

UNIK ÅNDBARHED

På grund af fiberens fantastiske åndbarhed vil du opnå en fantastisk temperaturreguleret nattesøvn. 

Læs meget mere om en kapok madras fra Cocoon Company hér 

ET HELLIGT TRÆ

På grund af kapoktræets imponerende højde og udseende mente Mayaerne, at det hellige træ voksede op i himlen til guderne. Derfor havde guderne puttet torne på forneden af træet for at forhindre folket i at kravle op til himlen.

ET HÅNDLAVET PRODUKT

Kapok er blevet brugt i mange år på grund af dets gode egenskaber. Eksempelvis blev kapok brugt til at fore snestøvler tilbage i 1953 når man skulle bestige Mount Everest. Men beklageligvis er kapokfiberen lettere besværlig at indsamle og forarbejde, og derfor er kapokfiberen ikke særlige udbredt i dag. Cocoon kapokprodukter bliver både syet og stoppet i hånden og kan derfor variere en smule.

DERFOR SKAL DU VÆLGE KAPOK

En kapok madras er det rigtige valg til dig, som ønsker en allergivenlig, bæredygtig og økologisk madras. Kapokfiberen er kendt for sine varmeregulerende og fugttransporterende egenskaber. En kapok madras er specielt velegnet til dig, som har det varmt om natten. Når du sover på en kapok madras vil din seng hverken blive fugtig eller for varm.

Endnu en fordel ved at vælge en kapok madras er, at kapokfiberen er modstandsdygtig overfor mider, som eksempelvis husstøvmider. De kan lide at leve i et fugtigt miljø. Men da kapokfiberen ikke optager fugt, men transportere den videre, kan husstøvmider ikke leve i en kapokfiber. Hertil er Cocoon kapok 100% økologisk uden tilsætning af kemikalier, pesticider mv. Du kan altså trygt lægge dig godt til rette på vores kapok madras velvidende, at du ligger på en 100% allergivenlig madras.

For at finde ud af hvordan du vælger den rigtige madras, kan du læse mere hér 

VEDLIGEHOLDELSE AF DIN KAPOKMADRAS

Som med alle madrasser, er det en god ide at stille madrassen på højkant en gang imellem, for at få luftet madrassen. Har du en seng med pladebund, skal du være særlig opmærksom på at få luftet madrassen jævnligt. Disse sengebunde gør det sværere at transportere fugten væk fra madrassen, hvis fugten ikke kan komme væk fra madrassens bund, fanges fugten mellem madrassen og pladebunden. Derved kan der i værste tilfælde dannes svampesporer under madrassen. Dette vil desværre kunne ske ligegyldig hvilken madras, der bruges. Luft derfor gerne madrassen en gang om ugen, eller efter behov. 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 90 × 200 × 10 cm

Du kunne også være interesseret i...

Du har tilføjet dette produkt til din kurv: